Medici de la Bucuresti, detasati la Tulcea pentru a acoperi deficitul de personal

31/05/2019

Medici de la Bucuresti, detasati la Tulcea pentru a acoperi deficitul de personal

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medici-de-la-bucuresti-detasati-la-tulcea-pentru-a-acoperi-deficitul-de-personal/

Medici de la un spital din Bucuresti, detasasi la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea pentru a acoperi deficitul de personal cu care se confrunta sectia Anestezie si Terapie Intensiva (ATI).

“Incepand cu data de 3 iunie, vor veni prin detasare, pe o perioada de o luna, doi medici din Bucuresti in specialitatea Anestezie si Terapie Intensiva, pentru a ne sustine desfasurarea activitatii pe sectie, precum si a garzilor”, a declarat managerul SJU, Tudor Nastasescu, citat intr-un comunicat de presa al CJ Tulcea.

De altfel, el si-a exprimat speranta ca in perioada detasarii sa gaseasca alti medici dispusi sa se mute la Tulcea.

“In ultima perioada, ne-am confruntat, pe fondul unei lipse de medici anestezisti resimtita la nivel national, cu o criza de medici la aceasta sectie, unde ne-au ramas doar doi medici de anestezie si terapie intensiva. Acestia au efectuat garzi pana la epuizare si in cele din urma si-au depus demisiile”, mai scrie in comunicatul citat.

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din Tulcea se confrunta cu un deficitul de medici mai multi ani, desi autoritatile judetene le ofera fie plata chiriei, fie locuinte si au proiecte de modernizare a unitatii spitalicesti.

Etichete: medici spital tulcea, detasare medici, posturi vacante medici

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: