Medici avertizati sa nu cheme pacientii la cabinetele private

16/07/2019

Medici avertizati sa nu cheme pacientii la cabinetele private

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medici-avertizati-sa-nu-cheme-pacientii-la-cabinetele-private/

Conducerea Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu impreuna cu cea a Consiliului Judetean a avertizat medicii care lucreaza aici sa nu cheme pacientii pentru investigatii sau consultatii la cabinetele sau clinicile private.

Pana acum, niciun pacient nu s-a plans ca ar fi fost chemat de doctorul de la stat la cabinetul privat.

“Daca acest lucru se practica (medicii cheama pacientii de la stat la privat n.r.), pacientii nu au decat sa faca reclamatie, sa ne spuna lucrul acesta, pentru ca nu am de unde sa stiu daca, intr-un cabinet, medicul ii recomanda sa se mearga in sectorul privat. In momentul de fata nu discutam de a merge in sectorul privat, pentru faptul ca noi nu avem contract cu Casa (de Asigurari de Sanatate n.r.)”, a declarat Cornel Benchea, directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, citat de Agerpres.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 12 EMC:

Psoriazis

Potrivit sursei citate, presedintele CJ Sibiu spune ca, daca un pacient se plange ca doctorul de la stat l-a chemat pe urma la privat, pentru ceva ce se putea face in spitalul public, atunci acel medic va fi sanctionat de o comisie de disciplina.

Medicul care va fi prins ca isi programeaza pacientii de la stat in cabinetul privat ‘intra in comisia disciplinara si se aplica sanctiunile stabilite de comisia respectiva si de Codul Muncii’.

Etichete: spital judetean de urgenta sibiu, medici sibiu,

 

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. GHEORGHE LASCU says:

    Ce banc bun!!! Hai să vedem câți pacienți vor reclama în următorul deceniu!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: