Medical Forum Timisoara – 25 – 26 februarie 2014

19/02/2014

Medical Forum Timisoara – 25 – 26 februarie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medical-forum-timisoara-25-26-februarie-2014/

Medical Forum Bacau – 23 – 24 octombrie 2013In perioada 25 – 26 februarie 2014, in Timisoara, are loc Medical Forum, eveniment adresat medicilor de familie. Medical Forum Timisoara este organizat de “mf – ziarul medicului de familie” in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei (MF). Dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF, este moderatorul evenimentului.

Specialisti in domeniu prezenti la Medical Forum Timisoara

In cadrul manifestarilor stiintifice de la Medical Forum vor participa specialisti de renume in medicina, autoritati ale sistemului medical precum si lectori din Timisoara.

Discutiile vor fi moderate de dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

Principalele teme de dezbatere au in vedere problemele si provocarile cu care se confrunta medicina de familie in ultimul an.

Forum Medical Timisoara – creditat cu puncte EMC

Evenimentul adresat medicilor de familie este creditat cu 9 puncte EMC.

Pe langa dezbaterile stiintifice, medicii de familie se vor putea informa despre noutatile existente in piata farmaceutica prin expunerile principalilor producatori si distribuitori de medicamente.

Pentru mai multe informatii despre Medical Forum Timisoara, puteti folosi urmatoarele date de contact: ada.voicu@pharmabusiness.com.ro, telefon 0756.111.273.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: