Stiri medicale

Medical Forum Iasi – 18 – 19 martie 2014

Data ultimei actualizari: 17/03/2014

Medicina de familie - prima linie in asistenta medicalaIn perioada 18 – 19 martie 2014, medicii de familie sunt asteptati la Medical Forum Iasi, un eveniment organizat de mf – Ziarul Medicului de Familie in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF).

Subiecte dezbatute la Medical Forum Iasi

Principalele subiecte pe care se vor centra dezbaterile medicilor de familie sunt pachetul de servicii medicale de baza, noua lista de medicamente compensate si gratuite, relatia cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) si cardul de sanatate.

Alte subiecte dezbatute vor avea in vedere Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie, Ghiduri si protocoale terapeutice, Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie.

“Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, a precizat dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

Specialisti prezenti la Medical Forum

Medical Forum Iasi va fi moderat de dr. Rodica Tanasescu.

Intre speakerii anuntati se numara prof.dr. Vasile Astarastoae, rector MF “Gr.T.Popa”, Iasi, dr. Anca Deleanu, Presedintele Societatii Medicilor de Familie Iasi, dr. Lidia Covaliu, Vicepresedinte, Patronatul Medicilor de Familie, conf.dr. Florin Mitu, Spitalul Clinic de Recuperare, Sectia de Cardiologie, Iasi, dr. Catalina Mihai, Institutul de Gastroeneterologie si Hepatologie Iasi.

Participare Medical Forum Iasi

Medical Forum Iasi este creditat cu 9 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Unirea – Sala Cuza, Piata Unirii nr.5.

Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul organizatorilor www.pharma-business.ro.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.