Stiri medicale

Medical Forum Constanta – 10 – 11 iunie 2014

Data ultimei actualizari: 09/12/2014

Conferinta Regionala “Medicul de familie – Practician si Manager”Medical Forum Constanta, eveniment adresat medicilor de familie, se desfasoara la Constanta in perioada 10 – 11 iunie 2014. Evenimentul este organizat de mf-Ziarul Medicului de Familie in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF). Programul stiintific de la Medical Forum Constanta este moderat de dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

Subiecte de actualitate la Medical Forum Constanta

In cadrul evenimentului adresat medicilor de familie din Constanta, vor fi abordate subiecte de actualitate in medicina de familie, precum noua lista de medicamente compensate si gratuite, cardul de sanatate dar si relatia cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Trei dintre temele principale care vizeaza practica medicului de familie sunt Preventia primara, secundara si tertiara in actvitatea medicului de familie, Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie si Ghiduri si protocoale terapeutice.

Specialisti prezenti la eveniment

Intre speakerii anuntati la Medical Forum Constanta se numara dr. Laura Condur, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie, Constanta, Dragos Poteleanu, presedinte Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Constanta,  dr. Marius Filip, expert onorific CNAS, consultant Dosar Electronic de Sanatate.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC.

Medical Forum Constanta se desfasoara la Hotel Ibis, Constanta.

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.