Medical Forum Cluj – Napoca – 11 – 12 martie 2014

11/03/2014

Medical Forum Cluj – Napoca – 11 – 12 martie 2014

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medical-forum-cluj-napoca-11-12-martie-2014/

conferintaIn perioada 11 – 12 martie 2014, are loc la Cluj – Napoca Medical Forum adresat medicilor de familie. Evenimentul este organizat de Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si mf – Ziarul Medicului de Familie.

Subiecte dezbatute la Medical Forum Cluj – Napoca

Medicii de familie prezenti in cele doua zile de Medical Forum vor putea dezbate subiecte precum pachetul de servicii medicale de baza, noua lista de medicamente compensate, cardul de sanatate, dar si relatia dintre medicii de familie si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

“Ne ocupam cu atentie de profesie, de organizatiile noastre, dar si de problemele practice – legislative si contractuale, de care ne lovim in fiecare zi in cabinetele noastre. Medical Forum un eveniment special care ne ofera anual prilejul sa fim impreuna si sa aducem la zi problemele noastre”, a precizat dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF.

Principalele tematici abordate in cadrul conferintei Medical Forum Cluj – Napoca vizeaza trei arii: Preventia primara, secundara si tertiara in activitatea medicului de familie, Managementul bolnavului cronic in cabinetul medicului de familie, Ghidurile si protocoalele terapeutice.

Speakeri la Medical Forum

Evenimentul va fi moderat de dr. Rodica Tanasescu, presedinte SNMF. Vor participa, de asemenea, dr. Ana Dascal, Presedinte Asociatia Medicilor de Familie Cluj, prof.dr. Anca Dana Buzoianu, Decan, Facultatea Medicina UMF “Iuliu Hatieganu”, Cluj – Napoca, Emilia Groza, Presedinte, Casa de Asigurari de Sanatate Cluj.

Manifestarea este creditata cu 9 puncte EMC.

Medical Forum Cluj – Napoca se va desfasura la Hotel Golden Tulip.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: