Medic ortoped din Brasov, prins cu mita

22/07/2016

Medic ortoped din Brasov, prins cu mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-ortoped-din-brasov-prins-cu-mita/

bani-donatie-cancerUn medic ortoped de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov a fost retinut pentru luarea de mita. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de acesta.
“Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus, la data de 21 iulie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Stoica Marus Ioan, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita (…). Din referatul cu propunerea de arestare preventiva a rezultat faptul ca, la data de 20 iulie 2016, ca urmare a pretinderii implicite din data de 18 iulie 2016, fata de o persoana, si a celor anterioare fata de un pacient, inculpatul Stoica Marus Ioan a primit suma de 800 de lei, de la o persoana, in legatura cu indeplinirea indatoririlor sale de serviciu ca medic ortoped in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus mentionat”, scrie intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Cercetarile in cauza continua pana la lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare, mai precizeaza sursa citata.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

EMA a primit cererile de autorizare a vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de Moderna si BioNTech & Pfizer

Institutul Cantacuzino ar putea produce, in curand, un vaccin gripal

Ministrul Sanatatii spune ca vaccinul impotriva Covid-19 se va face sezonier, la fel ca vaccinul gripal

Institutul Cantacuzino a lansat pe piata un supliment alimentar

Cadre sanitare decorate de presedintele Iohannis pentru implicarea in combaterea pandemiei