Medic ortoped din Brasov, prins cu mita

22/07/2016

Medic ortoped din Brasov, prins cu mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-ortoped-din-brasov-prins-cu-mita/

bani-donatie-cancerUn medic ortoped de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov a fost retinut pentru luarea de mita. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de acesta.
“Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov au dispus, la data de 21 iulie 2016, punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Stoica Marus Ioan, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita (…). Din referatul cu propunerea de arestare preventiva a rezultat faptul ca, la data de 20 iulie 2016, ca urmare a pretinderii implicite din data de 18 iulie 2016, fata de o persoana, si a celor anterioare fata de un pacient, inculpatul Stoica Marus Ioan a primit suma de 800 de lei, de la o persoana, in legatura cu indeplinirea indatoririlor sale de serviciu ca medic ortoped in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus mentionat”, scrie intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Cercetarile in cauza continua pana la lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt si in vederea stabilirii raspunderii judiciare, mai precizeaza sursa citata.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Seful Executivului regreta ca Romania nu produce un vaccin anti-Covid

SANITAS solicita contracte pe perioada nedeterminata pentru personalul angajat pe perioada starii de alerta

Valeriu: Gheorghita: 7 milioane de vaccinati pana la 1 august, un obiectiv realist

Florin Citu: Diferentele de raportare privind decesele Covid-19 au existat in toate tarile Uniunii Europene

Prefectul Capitalei: Tinta este sa ajungem la 20.000 de vaccinari pe zi