Medic de la Spitalul din Tecuci, prins in flagrant cu mita

24/10/2017

Medic de la Spitalul din Tecuci, prins in flagrant cu mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-de-la-spitalul-din-tecuci-prins-in-flagrant-cu-mita/

Un medic de la Spitalul Municipal din Tecuci a fost prins, vineri, in flagrant de catre ofiterii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA) Galati, in timp ce a primit cu titlu de mita suma de 500 lei de la o persoana denuntatoare, scrie intr-un comunicat de presa transmis de DGA.

Potrivit sursei mentionate, in schimbul banilor medicul i-a promis denuntatoarei ca nu va plati taxele aferente perioadei in care a fost spitalizata.

“Din cercetari a rezultat faptul ca medicul i-a precizat denuntatoarei ca suma de bani solicitata reprezinta o ‘atentie’ pentru mentiunile pe care le-a facut in fisa de internare si in baza carora aceasta nu va fi nevoita sa plateasca taxa de spitalizare. Medicul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, fiind dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile”, scrie in comunicatul DGA.

Fapta a fost sesizata vineri in jurul orei 09,30 la Linia telverde anticoruptie 0800.806.806, actiunea de prindere in flagrant fiind organizata la numai trei ore de la efectuarea apelului telefonic.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Citu: Am avut rezultate bune, nu ne putem permite acum sa nu respectam regulile si restrictiile

156.000 de locuri noi la vaccinarea cu vaccin Pfizer/BioNTech, incepand cu 1 martie

Presedintele Consiliului European: Saptamanile urmatoare vor fi dificile in ceea ce priveste vaccinarea

AstraZeneca a transmis ca incearca sa livreze 40 de milioane de doze de vaccin catre statele UE pana la finalul lui martie

OMS: O persoana din zece care a avut Covid-19 prezinta simptome si dupa 12 saptamani