Medic de familie decedat la trei zile dupa ce a fost depistat cu SARS-CoV-2

11/11/2020

Medic de familie decedat la trei zile dupa ce a fost depistat cu SARS-CoV-2

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/medic-de-familie-decedat-la-trei-zile-dupa-ce-a-fost-depistat-cu-sars-cov-2/

Un medic de familie dintr-o comuna din Vaslui a decedat, la trei zile dupa ce a anuntat ca s-a infectat cu noul coronavirus, acesta fiind cunoscut si cu alte boli.

In sa ultima postare de pe Facebook, doctorul spunea ca isi suspenda activitatea de la cabinet pentru 14 zile, avand in vedere ca a fost depistat pozitiv si ca va trebui sa stea in izolare alaturi de personalul cu care a intrat in contact, relateaza si Agerpres.

“Fac apel catre fiecare pacient al cabinetului ca in cazul in care are o urgenta sa apeleze la serviciul 112. Totodata, va rog sa fiti intelegatori si sa aveti rabdare, deoarece aceasta perioada va trece si lucrurile vor reveni la normal. (…) Va multumesc mult si va asigur de faptul ca imediat ce starea de sanatate imi va permite, voi reveni cu forte noi la munca”, a scris medicul Mihai Buescu, pe pagina sa de Facebook.

In comuna Vinderei din Vaslui, unde activa medicul de familie, au fost raportate mai multe cazuri de infectare, inclusiv in randul angajatilor de la primarie.

Etichete: medic de familie covid, deces medic de familie, medic de familie vaslui

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Dr Csaki Maria says:

    Imi pare foarte rau, odhneasca – se in pace!

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: