Masinaria sublima

24/05/2013

Masinaria sublima

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masinaria-sublima/

carte masinaria sublima

Titlu: “Masinaria sublima – o biografie a inimii umane”

Autori: Stephen Amidon, Thomas Amidon

Editura: ALL

Pret: 24.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Lucrarea “Masinaria sublima” reprezinta o poveste care explica simbolistica inimii din toate perspectivele analizate de-a lungul timpului. O istorie narativa a celui mai important organ din corpul nostru, o poveste care imbina stiinta, religia si literatura pentru a reda fascinatia staruitoare a omenirii pentru inima.

In aceasta istorisire lirica, un scriitor apreciat de critici si un cardiolog recunoscut – care se intampla sa fie frati – folosesc elemente de istorie, stiinta, religie, cultura populara si literatura pentru a aduce lumina in toate incaperile fizice sau simbolice ale inimii. Fiecare dintre cele sase sectiuni – printre acestea „Inima in Antichitate”, „Inima in Renastere”, „Inima in prezent” si „Inima in viitor” – se concentreaza asupra unei etape semnificative din procesul de intelegere a inimii si din istoria ascunsa a cardiologiei. Erudit, inteligent si surprinzator, volumul “Masinaria sublima” face ca inima cititorului sa tresara la fiecare pagina.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Conf. Dr. Adrian Bighea: Pacientii care au nevoie de recuperare medicala se tem sa vina la spital

Creatorii vaccinului anti-Covid BioNtech /Pfizer, distinsi cu un prestigios premiu

Inspectorii sanitari vor verifica, zilnic, numărul paturilor ATI pentru pacientii Covid

Conditii de participare la Loteria de vaccinare | Premii in valoare de 15.000.000 lei

Dr. G. Dumitra: Nu exista argument impotriva vaccinarii simultane anti-Covid cu alt vaccin