Masinaria sublima

24/05/2013

Masinaria sublima

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/masinaria-sublima/

carte masinaria sublima

Titlu: “Masinaria sublima – o biografie a inimii umane”

Autori: Stephen Amidon, Thomas Amidon

Editura: ALL

Pret: 24.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: Lucrarea “Masinaria sublima” reprezinta o poveste care explica simbolistica inimii din toate perspectivele analizate de-a lungul timpului. O istorie narativa a celui mai important organ din corpul nostru, o poveste care imbina stiinta, religia si literatura pentru a reda fascinatia staruitoare a omenirii pentru inima.

In aceasta istorisire lirica, un scriitor apreciat de critici si un cardiolog recunoscut – care se intampla sa fie frati – folosesc elemente de istorie, stiinta, religie, cultura populara si literatura pentru a aduce lumina in toate incaperile fizice sau simbolice ale inimii. Fiecare dintre cele sase sectiuni – printre acestea „Inima in Antichitate”, „Inima in Renastere”, „Inima in prezent” si „Inima in viitor” – se concentreaza asupra unei etape semnificative din procesul de intelegere a inimii si din istoria ascunsa a cardiologiei. Erudit, inteligent si surprinzator, volumul “Masinaria sublima” face ca inima cititorului sa tresara la fiecare pagina.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Personalul de pe ambulanta va protesta la nivel national daca premierul Orban nu invita sindicatele la discutii

Comisarul european pentru sanatate solicita statelor UE sa impuna restrictii pentru combaterea pandemiei

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si luare de mita.

Creste numarul cazurilor de infectii respiratorii acute | Un caz confirmat de gripa

Tataru: Romania este pregatita sa primeasca doua tipuri de vaccin anti-Covid