Marile lanturi farmaceutice dau asigurari ca vor ajuta la distribuirea vaccinului anti-Covid

03/12/2020
Marile lanturi farmaceutice dau asigurari ca vor ajuta la distribuirea vaccinului anti-Covid

Marile lanturi farmaceutice dau asigurari ca vor ajuta la distribuirea vaccinului anti-Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/marile-lanturi-farmaceutice-dau-asigurari-ca-vor-ajuta-la-distribuirea-vaccinului-anti-covid/

Membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR) au semnat un pact de solidaritate privind asigurarea conditiilor necesare pentru facilitarea accesului romanilor la vaccinul anti-Covid-19.

“Salutam demersul de realizare a unei Strategii Nationale de Vaccinare si apreciem rolul strategic asumat de catre Administratia Prezidentiala in dezvoltarea unui mecanism de implementare care sa coalizeze toti actorii relevanti. In acest context, consideram ca sectorul de distributie si retail farmaceutic reprezinta o veriga importanta a sistemului de sanatate din Romania si trebuie sa fie parte integranta din infrastructura retelei de vaccinare avuta in vedere in cadrul strategiei nationale. Tocmai de aceea, pentru a veni in intampinarea acestui demers, am decis semnarea unui Pact de solidaritate care ne va permite sa realizam actiuni de sprijin sub tutela si directa organizare si supraveghere a autoritatilor competente, fara a implica vreo actiune concertata de aliniere intre membrii ADRFR”, a declarat Iulian Trandafir, presedintele ADRFR potrivit unui comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, membrii ADRFR isi manifesta disponibilitatea de a pune la dispozitia institutiilor statului expertiza in domeniu, resurse materiale si umane.

Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania reuneste principalii operatori de distributie si retail farmaceutic din Romania.

Etichete: vaccin anti-covid, distribuire vaccin anti-covid, ADRFR

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: