Marcel Ciolacu: Nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de munca

31/01/2022
Marcel Ciolacu: Nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de munca

Marcel Ciolacu: Nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de munca

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/marcel-ciolacu-nu-sunt-de-acord-cu-certificatul-verde-la-locul-de-munca/

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, spune ca nu este de acord cu introducerea certificatului verde COVID-19 la locul de munca. Potrivit politicianului, ar fi un tardive alte masuri pe care sa le ia autoritatile din Romania in privinta acestui document.

“Nu sunt specialist in domeniu si am facut un apel clar la oamenii politici, inclusiv la mine, sa nu ne dam noi mai mult cu parerea intr-un domeniu pe care nu il stapanim. (…) Noi avem un certificat verde conform unei ordonante de urgenta in vigoare. Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de munca. (…) A detaliat OCDE despre acest cerificat verde la locul de munca, nu la locul de munca, obligativitatea medicilor de a se vaccina? Am inteles ca 90% dintre medici sunt vaccinati. Sunt un pic cam tardive aceste masuri”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Totodata, el a fost intrebat daca ar trebui regandita campania de vaccinare anti-COVID-19.

“E adevarat ca avem o rata redusa a vaccinarii. E usor sa schimbi ministri, e usor sa creezi majoritati, este foarte greu sa recastigi credibilitatea romanilor”, a mai precizat Ciolacu.

Etichete: certificatul verde la locul de munca, certificat covid, marcel ciolacu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: