Manualul Merck – 88 de simptome frecvente

22/03/2013

Manualul Merck – 88 de simptome frecvente

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/manualul-merck-88-de-simptome-frecvente/

carte manualul merck

Titlu: “Manualul Merck – 88 de simptome frecvente”

Editura: ALL

Pret: 99.00 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: “Manualul Merck” este o resursa de informatie medicala utilizata in intreaga lume, de mai bine de 100 de ani. Varianta noua, “Manualul Merck – 88 de simptome frecvente” este un ghid practic si concis, ce ofera informatii medicale care ii ajuta pe medici sa evalueze corect pacientii, astfel incat sa poata recomanda tratamentul necesar ameliorarii afectiunii in cauza.

Pentru a simplifica experienta utilizatorilor, ghidul este organizat in ordine alfabetica, astfel incat oricine il consulta sa poata gasi cu usurinta informatiile de care are nevoie. Descrierea simptomelor este potrivita atat pentru studenti si asistente medicale, cat si pentru medicii care doresc sa verifice anumite informatii.

 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: