Manual medical

14/03/2014

Manual medical

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/manual-medical/

manual-medical2Titlu: “Manual medical”

Editura: ALL

Pret: 319.00 RON˟ (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Manual medical” este un volum complex care reuneste informatii din domenii diverse, de la terapia genica si simptomele in cancer, pana la razboiul biologic si terorism. Acest volum este adresat atat medicilor in medicina generala, cat si medicilor specialisti, rezidentilor sau asistentilor medicali.

Manual medical” se constituie intr-o baza completa de informatii necesara atat la cabinet, in diagnosticarea si tratamentul pacientului, cat si in afara acestuia, ca informare asupra principalelor evenimente la nivel mondial care au afectat sau pot afecta sanatatea publica.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/manual-medical.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: