Managerii spitalelor din judetul Neamt, nemultumiti de numarul mare de pacienti din UPU

23/07/2019

Managerii spitalelor din judetul Neamt, nemultumiti de numarul mare de pacienti din UPU

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/managerii-spitalelor-din-judetul-neamt-nemultumiti-de-numarul-mare-de-pacienti-din-upu/

Managerii spitalelor din judetul Neamt se arata nemultumiti de numarul mare de pacienti care se adreseaza unitatilor de primiri urgente desi nu reprezinta o urgenta si care ar putea, in schimb, sa apeleze la centrele de permanenta.

Potrivit presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene, acesta este un aspectele discutate in cadrul urma intalnirii Consiliului Consultativ pentru Sistemul Public Sanitar.

Continut educational:

“Una dintre cele mai mari probleme este numarul mare de pacienti care se prezinta in unitatile de primiri urgente de la nivelul spitalelor, unde afluxul mare de bolnavi ingreuneaza activitatea medicala si creeaza nemultumiri din cauza timpilor de asteptare. In judetul Neamt functioneaza 26 de centre de permanenta care au fost infiintate pentru a degreva unitatile si compartimentele de primiri urgente de acele cazuri care pot fi tratate si investigate de medicii generalitati. Cu toate acestea, unitatile de primiri urgente sunt aglomerate si de aceea vom continua sa cautam solutii pentru triajul pacientilor”, a scris presedintele CJ Neamt pe pagina sa de Facebook, citat de Agerpres.

El a mai precizat ca, in ultima perioada, s-au facut investitii de aproape 20 de milioane de lei in sistemul de sanatate din judetul Neamt.

Etichete: spitale neamt, unitate primiri urgente, centre de permanenta neamt

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: