Majorarea salariilor de baza pentru zeci de mii de salariati din sistemul sanitar

07/01/2020
Majorarea salariilor de baza pentru zeci de mii de salariati din sistemul sanitar

Majorarea salariilor de baza pentru zeci de mii de salariati din sistemul sanitar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/majorarea-salariilor-de-baza-pentru-zeci-de-mii-de-salariati-din-sistemul-sanitar/

A fost semnat decretul pentru promulgarea legii bugetului de stat pe anul 2020 si urmeaza sa apara in Monitorul Oficial!

Potrivit unui anunt al Federatiei “Solidaritatea Sanitara” din Romania, peste 70.000 de salariati din sistemul sanitar vor beneficia, incepand cu luna ianuarie 2020, de majorarea salariilor de baza cu 1/3 din diferenta dintre salariul de baza prevazut pentru anul 2022 si cel din luna decembrie 2019.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Managementul hipotiroidismului

“Va reamintim, ca prin atacarea Legii bugetului de stat la Curtea Constitutionala a Romaniei era in pericol de a fi amanata data acordarii majorarii salariale prevazuta in lege”, transmite Solidaritatea Sanitara.

Potrivit surse citate, sindicalistii invita, in continuare, pe toti salariatii din Sanatate sa utilizeze “formele de presiune sindicala la nivel maxim astfel incat salariile pentru anul 2022 sa fie acordate intregului personal medical, auxiliar si TESA, respectiv tuturor categoriilor de salariati care nu au beneficiat de aceasta masura”.

Etichete: majorare salarii sanatate, sporuri medici, sporuri personal medical, salarii medici, solidaritatea sanitara 

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. DR.BORSA FLOARE-MARIA says:

    Cu medicina de familie ,ce se va fi ? CUM VOM PROCEDA CU ASISTENTELE DIN MEDICINA DE FAMILIE ?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: