Ludovic Orban: E timpul sa revenim la o viata normala; Guvernul sa anuleze restrictiile

07/02/2022
Ludovic Orban: E timpul sa revenim la o viata normala; Guvernul sa anuleze restrictiile

Ludovic Orban: E timpul sa revenim la o viata normala; Guvernul sa anuleze restrictiile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ludovic-orban-e-timpul-sa-revenim-la-o-viata-normala-guvernul-sa-anuleze-restrictiile/

Deputatul Ludovic Orban spune ca e momentul ca Guvernul sa isi arate increderea in cetateni, in responsabilitatea lor si sa anuleze restrictiile impuse prin starea de alerta, odata cu depasirea valului 5.

Potrivit demnitarului, “e timpul sa revenim la o viata normala” si sa tratam virusul ca pe orice altul.

“Au trecut 2 ani. Ani de criza, cu consecinte mai profunde decat cele masurabile. Ani cu masuri de restrictie, cu campanii de informare sau de dezinformare, cu incercari mai mult sau mai putin reusite de oprire a transmiterii virusului, cu incercari de gasire de vaccinuri, de tratamente. 2 ani de temeri, de ingrijorari, de renuntari, de suferinte, de presiune psihologica, de pesimism. 2 ani sunt deja prea mult. E timpul sa revenim la o viata normala. Sa tratam virusul ca pe orice alt virus. Deja cunoastem aproape tot ce este de cunoscut despre COVID 19. Stim cum se transmite. Stim cum sa ne protejam. Stim ce riscuri prezinta. Putem sa ne vaccinam gratuit. Putem sa ne intarim sistemul imunitar daca nu vrem sa ne vaccinam. Deja este o problema a fiecaruia dintre noi cum ne raportam la virus.”, scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

El a facut referire si la alte tari care restrang restrictiile pandemice.

“Deja, tot mai multe tari decid sau sunt pe cale sa decida anularea masurilor de protectie sanitara care restrang drepturile si libertatile cetatenilor lor. E momentul ca si Romania sa faca acelasi lucru. Libertatea presupune si responsabilitate individuala. E momentul ca guvernul sa isi arate increderea in cetatenii nostri, in responsabilitatea lor si sa anuleze restrictiile impuse prin starea de alerta, odata cu depasirea valului 5.”, mai scrie Orban.

Etichete: restrictii pandemie, restrictii stare de alerta, ludovic orban

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: