Ludovic Orban a demis 38 de secretari de stat, inclusiv trei de la Ministerul Sanatatii

08/11/2019

Ludovic Orban a demis 38 de secretari de stat, inclusiv trei de la Ministerul Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/ludovic-orban-a-demis-38-de-secretari-de-stat-inclusiv-trei-de-la-ministerul-sanatatii/

Prim-ministrul Ludovic Orban a eliberat din functie 32 de secretari de stat, trei subsecretari si trei consilieri de stat.
Cei mai multi dintre ei sunt de la Ministerul Dezvoltarii, Ministerul Sanatatii, Educatie, de la Aparare, Dezvoltare, Finante si de la Agricultura.

De altfel, premierul Ludovic Orban a anuntat inca din prima sedinta de guvern ca “abia asteapta sa faca febra musculara” la mana de la semnat decizii de demitere si ca toti oamenii numiti politic de catre fostul Guvern vor fi dati afara, potrivit Digi24.

La Ministerul Sanatatii este vorba de secretarii de stat Cristian Grasu, Dan Alexandrescu si Tiberius Bradatan. Rodica Nassar si Dan Dumitrescu au fost eliberati din functii dupa ce au anuntat in prealabil ca demisioneaza.

Deciziile de eliberare a tuturor secretarilor de stat semnate de premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial.

Etichete: ludovic orban, secretari de stat ministerul sanatatii, guvernul orban

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: