Locurile la UMF Iasi, ocupate in totalitate din prima zi de inscrieri

18/07/2017

Locurile la UMF Iasi, ocupate in totalitate din prima zi de inscrieri

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/locurile-la-umf-iasi-ocupate-in-totalitate-din-prima-zi-de-inscrieri/

Locurile la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi au fost ocupate in totalitate, inca din prima zi de inscriere a dosarelor, la Facultatea de Asistenta Medicala precum si colegiile de Nutritie si Tehnica Dentara.

Potrivit site-ului UMF Gr.T. Popa, la sfarsitul primei zile de inscriere au fost inregistrate si validate 235 dosare la Facultatea de Medicina pentru cele 297 locuri la buget scoase la concurs pentru admiterea in anul universitar 2017 – 2018, 44 de dosare la Facultatea de Medicina Dentara pentru cele 87 de locuri la buget, 29 de dosare pentru Facultatea de Farmacie pentru cele 98 de locuri la buget, 31 dosare pentru Facultatea de Bioinginerie medicala pentru cele 70 de locuri la buget, si 85 de dosare pentru Facultatea de Asistenta Medicala pentru cele 50 locuri la buget.

Alte 7 dosare au fost inscrise si validare la Colegiul de Nutritie si dietetica pentru cele doua locuri la buget, 66 la Colegiul de Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare pentru cele 70 de locuri la buget, iar la Colegiul de Tehnica dentara – 32 dosare pentru cele 30 de locuri la buget.

Inscrierile pentru concursul de admitere la toate specializarile din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi au loc online si se desfasoara in perioada 17 – 23 iulie, ora 11.00. In cea de-a doua etapa a inscrierilor pentru concurs, cei ai caror dosare au fost declarate valide trebuie sa vina sa le depuna personal la Institutul de Anatomie sau la Facultatea de Farmacie, functie de specializarea pentru care opteaza fiecare concurent.

Candidatii care nu au acces la internet pot folosi calculatoarele de la Biblioteca UMF, unde pot completa aceste formulare astfel: in perioada 17 – 21 iulie, in intervalul orar 9 – 13, in perioada 22 – 23 iulie, in intervalul orar 9 – 11.

Taxa de inscriere la concursul de admitere este de 350 de lei pentru specializarile Medicina, Medicina Dentara, Farmacie, Asistenta Medicala Generala, iar pentru specializarile Nutritie si Dietetica, Tehnica Dentara, Balneo fiziokinetoterapie si Recuperare taxa este de 250 de lei, iar la specializarea Bioinginerie de 150 de lei.

Concursul de admitere se va desfasura pe 26 iulie, sub forma unui test grila. Concursul va avea durata de trei ore, cu incepere de la ora 10.00, SCRIE SI Agerpres.

Clasificarea candidatilor se va face in ordinea descrescatoare a mediei, in care o pondere de 90% va avea nota obtinuta la testul grila, iar 10% media de la Bacalaureat.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: