Lista cu masuri pentru perioada de relaxare, dezbatuta public

11/05/2020
Lista cu masuri pentru perioada de relaxare, dezbatuta public

Lista cu masuri pentru perioada de relaxare, dezbatuta public

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/lista-cu-masuri-pentru-perioada-de-relaxare-dezbatuta-public/

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca lista cu masuri pentru prima etapa de relaxare va fi finalizata din punct de vedere juridic si dezbatuta in cursul acestei saptamani.

Demnitarul a mentionat ca cine doreste sa transmita sugestii in acest sens o poate face la adresa propuneri.relaxare@ms.ro, cat si la anuntul de pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica.

Continut educational:

“La postarea mea, preluata de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenta si dezbatere masurile propuse de catre medicii specialisti in epidemiologie si boli infectioase (pentru prima etapa de relaxare cand se va trece in Starea de Alerta), am primit foarte multe idei, propuneri sau observatii. Va multumesc tuturor si va fac urmatoarele precizari: lista cu masuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate si aproba in urmatoarea saptamana; oricine doreste sa transmita, in mod oficial, propuneri in aceasta lupta cu noul coronavirus, o poate face la urmatoarea adresa de e-mail, anuntata in postarea de pe site-ul MAI, cat si la anuntul de pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica: propuneri.relaxare@ms.ro”, a scris ministrul Marcel Vela, duminica seara, pe pagina sa de Facebook.

Institutul National de Sanatate Publica a publicat un set de masuri pentru perioada de relaxare de dupa ridicarea starii de urgenta. Documentul INSP se afla in dezbatere publica.

Etichete: masuri relaxare, recomandari insp, preventie covid-19, marcel vela

 

autor

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

 1. anculete narcis says:

  CINE VA MONITORIZA ACEST LUCRU SI CUM SE POATE REALIZA PRACTIC – “numarul maxim de pasageri permis va fi limitat la cel mult jumatate din capacitatea maxima de transport a autovehiculului si cu respectarea distantei de minim un metru intre calatori” ??

 2. Manofu elisabeta says:

  Eu am dreptul sa merg cu autorulota la munte ?
  Cred ca mai mult sînt protejată acolo decît în timisoara
  Cum altii merg peste hotare
  Și eu am dreptul sa merg in tara mea

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: