Lista clinicilor private din Romania care ofera suport medical si psihologic refugiatilor

03/03/2022

Lista clinicilor private din Romania care ofera suport medical si psihologic refugiatilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/lista-clinicilor-private-din-romania-care-ofera-sprijin-refugiatilor-din-ucraina/

Alianta Pacientilor Cronici din Romania (APCR) pune la dispozitia refugiatilor din Ucraina un call center, unde fiecare apelant va fi navigat prin sistemul de sanatate, va primi consiliere medicala de baza, psihologica, nutritie, dar si medicamentele necesare tratamentului indicat de medicii implicati, prin procurarea acestora de la producatori.

Totodata, APCR a realizat o lista, cu sprijinul PALMED, cu clinicile private care ofera servicii de asistenta medicala gratuita pentru pacientii refugiati din Ucraina.

Potrivit Asociatiei, se pune la dispozitia refugiatilor din Ucraina Callcenter-ul 0212530591. Totodata, APCR a facut si un apel la voluntari pentru traducere din limba ucraineana pentru refugiatii care nu vorbesc engleza.

“Este un moment de rascruce pentru refugiati si trebuie sa le dam certitudinea ca nu sunt abandonati! Multumim pentru mediatizare!”, scrie in anuntul facut de Cezar Irimia, preseidintele APCR pe site-ul asociatiei.

Lista clinicilor private care ofera sprijin refugiatilor din Ucraina poate fi consultata AICI.

 

Etichete: sprijn refugiati ucraina, clinici private ajutor refugiati, callcenter refugiati, APCR

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: