Lista centrelor de vaccinare in care se administreaza noul vaccin anti-Covid

16/12/2022
Lista centrelor de vaccinare in care se administreaza noul vaccin anti-Covid

Lista centrelor de vaccinare in care se administreaza noul vaccin anti-Covid

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/lista-centrelor-de-vaccinare-in-care-se-administreaza-noul-vaccin-anti-covid/

Ministerul Sanatatii anunta ca a fost publicata lista centrelor de vaccinare in care se administreaza noul vaccin anti-Covid, adaptat noilor tulpini ale SARS-CoV-2 aflate in circulatie.

“A fost publicata lista centrelor de vaccinare in care se administreaza noul vaccin COVID-19 (COMIRNATY ORIGINAL / OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech). Vaccinul este adaptat pentru a oferi o protectie mai larga fata de tulpina originala si fata de subvariantele Omicron BA.4 si BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu varsta de peste 12 ani, carora li s-a administrat schema primara de vaccinare impotriva COVID-19 cu cel putin 3 luni inainte.”, precizeaza Ministerul Sanatatii intr-un comunicat.

Potrivit sursei citate, vaccinul ofera protectie impotriva complicatiilor si formelor grave ale bolii, iar acesta este disponibil in centrele de vaccinare si, la cerere, la medicii de familie

Astfel, populatia poate solicita vaccinarea la medicul taude familie sau se poate adresa celui mai apropiat centru de vaccinare.

Informatii esentiale pentru vaccinarea impotriva Covid-19 cu noul vaccin, AICI.

Etichete: noul vaccin anti-Covid, vaccin nou covid, centre de vaccinare vaccin nou anti-Covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: