Legislatie medicala pentru medicii de familie pe platforma de e-learning Formare Medicala

18/05/2015

Legislatie medicala pentru medicii de familie pe platforma de e-learning Formare Medicala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/legislatie-medicala-pentru-medicii-de-familie-pe-platforma-de-e-learning-formare-medicala/

poza hotarare de Guvern in SanatateFormareMedicala.ro lanseaza sectiunea “Legislatie medicala” pentru a veni in sprijinul medicilor de familie care se confrunta cu frecventele schimbari legislative in domeniul sanatatii, in Contractul-cadru cu CNAS si in domeniul muncii.

Sectiunea realizata cu sprijinul companiei Sandoz, prin programul Sandoz Praxis, cuprinde articole centrate pe situatiile de zi cu zi din cabinetele medicilor de familie, care contin explicatii privind conduita corecta din punct de vedere legislativ, dar si invitatii la dezbateri pe temele abordate.

“Dincolo de faptul ca suntem medici si avem responsabilitati fata de pacienti, suntem manageri ai cabinetelor noastre private, majoritatea suntem in relatie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si trebuie sa fim la curent si cu legislatia adiacenta, cum ar fi legea persoanelor cu handicap, etc.

Pentru a intelege mai bine toate modificarile legislative din domeniul nostru,care din pacate se succed cu o viteza prea mare, avem nevoie sa fim informati la zi si mai ales, sa intelegem foarte bine toate implicatiile modificarilor legislative asupra muncii noastre. Faptul ca sectiunea legislativa este realizata de catre o echipa formata din medici de familie si avocati, este principalul atu al acestei colectii de articole, deoarece problematica este privita din perspectiva medicului. De aceea, consider ca aceasta sectiune de legislatie care urmareste mai mult aplicabilitatea practica a legislatiei in cabinetul nostru, ne este de un real sprijin in munca noastra de zi cu zi”, a declarat Dr. Sandra Alexiu, vicepresedinte SNMF.

Medicii de familie au de acum incolo un punct de informare certa, credibila si acreditata la care lucreaza specialisti din domeniul juridic si medical.

Acesta este un proiect realizat cu sprijinul companiei Sandoz.

Contact: Comunicare&PR: Adriana Pavel
adriana.pavel@datacentersolutions.ro;
Telefon: 021.321.47.37
www.formaremedicala.ro
http://www.facebook.com/formaremedicala
http://www.twitter.com/FormareMedicala

Despre Formare Medicala.ro:

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind sustinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familiei in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: https://www.formaremedicala.ro

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei

Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri. Mai multe pe http://www.snmf.ro

Despre Sandoz Praxis:

Sandoz Praxis este un program de sustinere a activitatii profesionistilor din domeniul sanatatii, dezvoltat de compania Sandoz. Printr-o diversitate de proiecte nationale, regionale si locale, Sandoz Praxis faciliteaza accesul medicilor si farmacistilor la noutati medicale si legislative, cu aplicabilitate in practica de zi cu zi, in cadrul evenimentelor Sandoz Praxis sau prin alte canale de comunicare, inclusiv in mediul online.

Prin Sandoz Praxis News, compania Sandoz sustine noua sectiune legislativa pe portalul FormareMedicala.ro, facilitand astfel accesul medicilor de familie la informatii de ultima ora din domeniul legislativ.

Despre Data Center Solutions:

Data Center Solutions – implementatorul portalului FormareMedicala.ro este o companie cu peste 8 ani experienta in proiecte IT de telemedicina, sisteme de eLearning, aplicatii mobile si strategii interactive de comunicare. Mai multe pe http:www.datacentersolutions.ro

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: