Legea vaccinarii este finalizata

10/11/2016

Legea vaccinarii este finalizata

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/legea-vaccinarii-este-finalizata/

VACCINAREA-NOU-2016Legea vaccinarii este finalizata si va fi pusa in dezbatere publica foarte curand, a declarat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

“Avem stocuri pentru toate vaccinurile in acest moment. Exista insa probleme de aprovizionare cu vaccinurile, asta nu este un secret, au existat dintotdeauna. Unul dintre scopurile Legii vaccinarii este tocmai acesta — de a ne asigura, de a ne da baza legala, de a oferi Ministerului Sanatatii baza legala pentru a face stocuri. Legea vaccinarii presupune ca o sa avem stocuri de un an de zile pentru toate vaccinurile”, a precizat Vlad Voiculescu, citat de Agerpres.

Ministerul Sanatatii a lansat  miercuri, 9 noiembrie, campania de promovare a imunizarii copiilor, sub numele “Vaccinurile salveaza vieti”, cu scopul de a informa parintii despre cea mai importanta si eficienta metoda de prevenire a bolilor care pot provoca moartea.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. mirela says:

    Unde-or fi stocurile alea? La spitale nu-i vaccin impotriva hepatitei B, cele pt sugari lipsesc de nu stiu cand, copiii de 14 ani sunt neimunizati cu zecile, pt cei de 6 ani nu avem vaccin…Ce sa promovezi? ce sa spui mamelor? Cat e de bun un vaccin pe care, de fapt, nu-l ai?

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: