Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Le Book d’ECN: 1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat

Data ultimei actualizari: 05/04/2013

carte intrebari examenul de rezidentiat

Titlu: “Le Book d’ECN: 1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat”

Editura: ALL

Pret: 34,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: LucrareaLe book d’ECN – 1 000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat” reprezinta o resursa ideala pentru pregatirea examenului de rezidentiat si este un mod de autoevaluare eficace si didactic.

Pentru rezultate sigure obtinute la concursurile de medicina, pregatirea candidatului pentru teste de tipul “intrebare – raspuns” este esentiala. In acest sens, aceasta lucrare reprezinta o resursa demna de luat in calcul, deoarece pune accentul pe:

 • Fixarea punctelor cheie ale cunostintelor teoretice
 • Identificarea intrebarilor “capcana” pentru fiecare item
 • Dobandirea reflexelor metodologice necesare

 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

3 comentarii

 • streza camelia spune:

  Buna ziua as dori si eu cartea 1000 de intrebari si raspunsuri pt examenul de rezidentiat . Book ecn

 • vrisideroxanamiruna spune:

  cum se poate achizitiona cartea?

  • elenagherasim spune:

   Buna, Miruna, pentru a achizitiona cartea trebuie sa dai click acolo unde scrie “Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici.” si sa faci comanda pe siteul ALL, introducand codul de reducere promotionala “formaremedicala“.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.