Le Book d’ECN: 1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat

20/03/2013

Le Book d’ECN: 1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/le-book-decn-1000-de-intrebari-si-raspunsuri-pentru-examenul-de-rezidentiat/

carte intrebari examenul de rezidentiat

Titlu: “Le Book d’ECN: 1000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat”

Editura: ALL

Pret: 34,90 RON* (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: LucrareaLe book d’ECN – 1 000 de intrebari si raspunsuri pentru examenul de rezidentiat” reprezinta o resursa ideala pentru pregatirea examenului de rezidentiat si este un mod de autoevaluare eficace si didactic.

Pentru rezultate sigure obtinute la concursurile de medicina, pregatirea candidatului pentru teste de tipul “intrebare – raspuns” este esentiala. In acest sens, aceasta lucrare reprezinta o resursa demna de luat in calcul, deoarece pune accentul pe:

 • Fixarea punctelor cheie ale cunostintelor teoretice
 • Identificarea intrebarilor “capcana” pentru fiecare item
 • Dobandirea reflexelor metodologice necesare

 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

3 Comentarii

 1. streza camelia says:

  Buna ziua as dori si eu cartea 1000 de intrebari si raspunsuri pt examenul de rezidentiat . Book ecn

 2. vrisideroxanamiruna says:

  cum se poate achizitiona cartea?

  • elenagherasim says:

   Buna, Miruna, pentru a achizitiona cartea trebuie sa dai click acolo unde scrie “Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici.” si sa faci comanda pe siteul ALL, introducand codul de reducere promotionala “formaremedicala“.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: