Laurentiu Mihai, noul director al CNAS

23/11/2017

Laurentiu Mihai, noul director al CNAS

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/laurentiu-mihai-noul-director-al-cnas/

Laurentiu Mihai, directorul executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR), a fost numit presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) si membru al consiliului de administratie.

Numirea a fost facuta de catre premierul Mihai Tudose, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial miercuri seara, informeaza Ziarul Financiar.

Functia de presedinte al CNAS a fost asigurata interimar de Razvan Vulcanescu de la 1 septembrie, cand fostul sef al CNAS, Marian Burcea, a fost demis ca urmare a retinerii sale de catre DNA in dosarul privind decontarile ilegale a ingrijirilor medicale la domiciliu.

Laurentiu Mihai, propunerea ministrului sanatatii Florian Bodog pentru conducerea Casei, a ocupat functia de director executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR), o organizatie care reuneste mai multe companii farmaceutice, scrie ZF.

Potrivit site-ului APMGR, Laurentiu Mihai este doctor in sanatate publica (specializat in medicina de familie), si are experienta in management sanitar, ocupand functia de director executiv al APMGR din mai 2011, relateaza si Mediafax.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate are un buget mai mare de la an la an, ajungand in 2017 la 28,8 miliarde de lei, un avans de circa 15% fata de 2016.

.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Proiect privind prelungirea suplimentarii numarului de posturi la DSP si Ambulanta

Medicii de familie: Siguranta pacientilor trebuie sa fie mai presus de un sistem informatic nefunctional

Ordonanta de Urgenta pentru prelungirea si reglementarea unor masuri in sistemul asigurarilor sociale de sanatate

Comisar european, despre pandemia Covid-19: In unele state membre, situatia este mai rea decat in martie

Legea privind educatia sanitara in scoli, constitutionala