Lansarea campaniei de constientizare a neuropatiei diabetice: Stand up for your feet!

12/09/2022
Lansarea campaniei de constientizare a neuropatiei diabetice: Stand up for your feet!

Lansarea campaniei de constientizare a neuropatiei diabetice: Stand up for your feet!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/lansarea-campaniei-de-constientizare-a-neuropatiei-diabetice-stand-up-for-your-feet/

Cand picioarele te atentioneaza, poate fi un semn ca nervii sunt afectati. In aceste cazuri, medicii vorbesc de „neuropatie”. Neuropatia diabetica este una dintre cele mai frecvente complicatii ale diabetului.

Pentru 50% din cazuri, boala poate sa debuteze fara simptome. Leziunile nervoase reduc sensibilitatea picioarelor la durere, presiune sau temperatura. Prin urmare, neuropatia diabetica se dezvolta adesea neobservata pentru o lunga perioada de timp. Ca urmare, pacientii risca sa descopere rani prea tarziu, iar acestea se pot infecta.

In multe cazuri, neuropatia poate fi deja prezenta in momentul diagnosticarii diabetului. Din acest motiv, pacientii cu diabet trebuie sa aiba grija in mod deosebit de picioarele lor.

Wörwag Pharma Romania va invita joi, 29 septembrie 2022, incepand cu orele 16:00, la evenimentul de lansare a campaniei de constientizare a neuropatiei diabetice: Stand up for your feet!

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul sanatatii (medici si farmacisti) si pacientilor. Acesta va avea loc in format hibrid, atat fizic, la Hotel Ramada Parc Bucuresti, Sala Terra, cat si online. Intregul eveniment va fi transmis Live.

Speakerii invitati la acest eveniment, atat din Romania cat si din strainatate, sunt printre cei mai titrati specialisti din domeniu la ora actuala. Vezi lista speakerilor AICI.

Pentru specialisti: Inscrierea pentru participarea la eveniment se face prin completarea formularul de inregistrare pana in 27 septembrie 2022. AICI

 

Pentru pacienti: Inregistrarea pentru participarea online se poate face AICI.

 

 

Etichete: neuropatie diabetica, eveniment specialisti sanatate, eveniment pacienti, worwag pharma

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: