Lansare portal ConferinteMF.ro

28/01/2013

Lansare portal ConferinteMF.ro

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/lansare-site-conferintemf-ro/

De astazi, medicii de familie romani pot afla despre evenimentele organizate de asociatiile profesionale care ii reprezinta si dedicate  lor cu ajutorul primului portal dedicat: ConferinteMF.ro
 
ConferinteMF.ro este un portal dezvoltat sub egida SNMF, unde se regasesc evenimentele nationale si loco-regionale dedicate medicilor de familie, unde medicii se pot inregistra pentru participare, pot primi informari periodice si chiar plati conferintele online (in curand). Dr Sandra Alexiu, care a fost alaturi de echipa tehnica la realizarea acestui portal afirma: “am facut parte din echipele care au organizat numeroase evenimente dedicate medicilor de familie si am ajuns la convingerea ca avem nevoie de un instrument dedicat noua, unde sa putem afisa in forma clara si explicita toate informatiile referitoare la evenimentele pe care le organizam. Temele, programul, continutul mapelor, costurile si modalitatile  de plata disponibile, emiterea diplomelor, informatii despre locatie, mergand pana la afisarea hartii, a mijloacelor de transport, a posibilitatilor de cazare si a locurilor de parcare, toate sunt disponibile pe acest portal. 
O sectiune speciala este dedicata autorilor care doresc sa se inregistreze la aceste conferinte. Este un portal util unde va invit sa va inregistrati cat mai repede la prima conferinta afisata: Conferinta Nationala “Echilibrul delicat intre stiinta, arta si comunicare”, editia 2013!”. In mai putin de doua saptamani veti putea accesa si modulul de plata online, astfel incat nu veti fi decat la un click distanta de validarea inscrierii dumneavoastra ca participant la conferinta noastra.
Asteptam de la toti organizatorii de evenimente pentru medicii de familie sa fie alaturi de noi in dezvoltarea acestui portal dedicat, astfel incat in scurta vreme sa gasiti aici cele mai fidele informatii care va intereseaza!
 
Accesati acum portalul dedicat evenimentelor pentru medicii de familie! www.ConferinteMF.ro

Autor: Dorina Pirau

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: