Laboratorul BioNTech a anuntat accelerarea livrarii vaccinului anti-Covid in Uniunea Europeana

01/02/2021

Laboratorul BioNTech a anuntat accelerarea livrarii vaccinului anti-Covid in Uniunea Europeana

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/laboratorul-biontech-a-anuntat-accelerarea-livrarii-vaccinului-anti-covid-in-uniunea-europeana/

Laboratorul german BioNTech a anuntat accelerarea livrarii in Uniunea Europeana a vaccinului impotriva Covid-19 dezvoltat impreuna cu compania americana Pfizer. Reprezentantii firmei pharma au afirmat ca vor putea furniza pana la 75 de milioane de doze suplimentare in al doilea trimestru al anului, conform AFP, dpa si Reuters.

Continut educational:

Cei doi parteneri intentioneaza sa “creasca livrarile incepand cu saptamana din 15 februarie” pentru a furniza cantitatea de doze pentru care s-au angajat in primul trimestru, a afirmat intr-o declaratie directorul financiar al BioNTech, Sierk Poetting, citat si de Agerpres.

De asemenea, potrivit dpa, el a adaugat ca vor putea livra si pana la 75 de milioane de doze suplimentare Uniunii Europene in trimestrul al doilea.

Anuntul a venit cu cateva ore inaintea unei reuniuni a cancelarului Angela Merkel cu inalti oficiali germani pentru a discuta despre ritmul considerat prea lent in care are loc campania de vaccinare in tara.

Etichete: vaccin anti-covid, vaccin biontech pfizer, livrare vaccin anti-covid europa

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CNAS: Proiectul noului Contract-cadru, in dezbatere publica

OMS: Va fi prematur si nerealist sa credem ca vom termina cu acest virus pana la sfarsitul anului

Sanitas: Daca sindicatele nu sunt primite la masa negocierilor, atunci oamenii se vor revolta in mod spontan si va fi haos

Numarul persoanelor vaccinate anti-Covid din Romania a trecut de 1.000.000

Estimarile arata ca vaccinurile anti-Covid ofera o protectie de cel putin un an