La Spitalul Judetean Targoviste au fost angajati alti 10 medici

17/10/2022
La Spitalul Judetean Targoviste au fost angajati alti 10 medici

La Spitalul Judetean Targoviste au fost angajati alti 10 medici

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/la-spitalul-judetean-targoviste-au-fost-angajati-alti-10-medici/

Reprezentantii Spitalului Judetean Targoviste si ai Consiliului Judetean Dambovita au anuntat ca 10 medici au fost angajati in cadrul unitatii spitalicesti. Acestia se alatura celor 39 angajati in ultimul an.

Autoritatile sustin ca deficitul de medici de la Spitalul Judetean Targoviste era o problema care crea dificultati in anumite sectii ale unitatii medicale.

“Cei zece colegi care au venit alaturi de noi de astazi, noua sunt medici specialisti si unul este medic rezident, anul V. Patru sunt din judetul Dambovita, cinci din Bucuresti si unul din Buzau. Cel mai important pentru viitorul spitalului judetean si pentru sanatatea noastra, a dambovitenilor, media de varsta a tuturor colegilor care de astazi s-au alaturat echipei noastre este de 32 de ani. In ultimul an au venit in echipa noastra de la spitalul judetean inca 39 de medici tineri, media de varsta 36 de ani, un farmacist, un biolog, un medic primar, 31 de medici specialisti si cinci medici rezidenti anul V. Cred ca acest lucru spune foarte mult despre ce oferim noi aici la Targoviste, conditiile oferite de spital si investitiile pe care le avem in derulare”, a declarat presedintele CJ Dambovita, Corneliu Stefan, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a precizat si ca planul investitional propus pentru Spitalului Judetean Targoviste “este fara precedent”.

“Lucram la un ambulatoriu nou, cladirea ambulatoriului cu o valoare de peste 17 milioane de lei, finantata cu bani europeni prin POR si cofinantare consiliul judetean, lucram la extinderea sectiei de Primiri Urgente, 8 milioane de lei, finantare europeana prin POR si cofinantare din partea consiliului judetean, gradul de executie este de 25 % astazi. Nu in ultimul rand (…) au inceput lucrarile la extinderea sectiei de cardiologie si anul viitor vom finaliza lucrarile si vom monta un angiograf, valoarea investitiei este de 2 milioane de euro, din bugetul consiliului judetean”, a mai precizat Corneliu Stefan, care a adaugat ca sunt si proiecte prin PNRR care vor fi implementate la spitalul judetean, potrovit sursei citate.

Etichete: spitalul judetean targoviste, medici targoviste, medici dambovita

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: