La Cluj incepe construirea unui spital pediatric monobloc, cu acoperire regionala

17/06/2020

La Cluj incepe construirea unui spital pediatric monobloc, cu acoperire regionala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/la-cluj-incepe-construirea-unui-spital-pediatric-monobloc-cu-acoperire-regionala/

Autoritatile judetene de la Cluj anunta demararea construirii unui spital pediatric monobloc, asta dupa ce Camera Deputatilor a adoptat legea prin care judetul primeste in proprietate terenul necesar.

“Astazi, Camera Deputatilor a adoptat Legea prin care Judetul Cluj primeste in proprietate terenul destinat construirii noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj. (…) Terenul pe care se va ridica noul Spital Pediatric Monobloc se afla in zona Borhanci, la intersectia cu viitoarea centura metropolitana, pozitionat foarte aproape de tronsoanele rutiere majore ale Clujului”, se precizeaza intr-un comunicat transmis, miercuri, de Consiliul Judetean Cluj.

Potrivit sursei citate, se doreste ca acesta sa fie cel mai modern spital pediatric din Romania, cu capacitate de acoperire a actului medical pentru intreaga regiune.

Terenul pe care se va ridica noul spital pediatric monobloc se afla in zona Borhanci, la intersectia cu viitoarea centura metropolitana, pozitionat foarte aproape de tronsoanele rutiere majore ale Clujului.

Etichete: spital pediatrie cluj, spital pediatric monobloc

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: