Iohannis: Pentru Bucuresti este nevoie de restrictii suplimentare. Carantinarea nu este o solutie

24/03/2021

Iohannis: Pentru Bucuresti este nevoie de restrictii suplimentare. Carantinarea nu este o solutie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-pentru-bucuresti-este-nevoie-de-restrictii-suplimentare-carantinarea-nu-este-o-solutie/

Presedintele, Klaus Iohannis spune ca nu este de acord cu carantinarea Bucurestiului, insa a vorbit de nevoia de restrictii suplimentare.

“Situatia din Bucuresti este complicata. Cred ca pentru Bucuresti este nevoie sa se ia restrictii suplimentare. Sper ca cei din Comitetul bucurestean sa fie intelepti si sa ia decizii corecte. Restrictiile sunt necesare acolo unde se formeaza aglomeratii, in special in weekend. Probabil vor trebui schimbate orele de deschidere si pentru magazine si pentru mall-uri. Sa nu facem o confuzie intre restrictiile suplimentare si carantinare. Nu cred ca in aceasta etapa, carantinarea pentru Bucuresti este o solutie”, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis.

Totodata, el a mai afirmat ca nu se doreste o carantina nationala, insa s-a aratat ingrijorat vizavi de valul trei al pandemiei si a facut un nou apel la respectarea restrictiilor.

“Setul de masuri de care dispun autoritatile este cunoscut, sunt restrictiile in vigoare in toata tara. Evident, campania de vaccinare care prinde din ce in ce mai multa viteza. Acest val 3 nu dispare de la sine. Pentru a domoli acest val este nevoie de respectarea restrictiilor si de accelerarea campaniei de vaccinare. Sunt foarte ingrijorat, situatia este extrem de serioasa, fac un apel la toti romanii sa respecte restrictiile si sa se inscrie la vaccinare”, a mai precizat seful statului.

Etichete: carantina bucuresti, restrictii bucuresti, valul trei pandemie,  klaus iohannis

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: