Iohannis: Atatia ani i-am platit pe medici cam in zona in care putem sa spunem ca este tot la limita saraciei

04/10/2016

Iohannis: Atatia ani i-am platit pe medici cam in zona in care putem sa spunem ca este tot la limita saraciei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/iohannis-atatia-ani-i-am-platit-pe-medici-cam-in-zona-in-care-putem-sa-spunem-ca-este-tot-la-limita-saraciei/

NEW-doctori-bani-romanestiPrezent la deschiderea anului universitar, la Timisoara, presedintele Klaus Iohannis a facut referire, printre altele, la medici.

Potrivit sefului statului, si in administratie si in cazul medicilor exista aceeasi problema.  

“Atatia ani i-am platit pe medici cam in zona in care putem sa spunem ca este tot la limita saraciei, insa avem pretentii senzationale cand mergem la spital sa fie ca in filmele pe care le vedem la televizor din vest. Greu, foarte greu. O societate care are numai pretentii si nu intelege care sunt nevoile marilor sisteme publice are o problema si de aceea spun ca nu este asa simplu”, a sustinut Iohannis, citat de Agerpres.

Presedintele Romaniei a mai subliniat ca trebuie recunoscuta importanta marilor sisteme publice.

“Noi trebuie sa recunoastem importanta marilor sisteme publice, sa le reconstruim, sa le facem iarasi performante – asta inseamna si calitate si salarii – si atunci abia putem sa vedem ca ele functioneaza mai bine spre multumirea cetateanului si abia atunci omul va putea spune: am platit impozite, am contribuit, dar sunt multumit de serviciile publice, de educatie, de administratie, de sanatate si asa mai departe. Pentru a face toate acestea este nevoie de un proiect de tara”, a mai precizat seful statului, potrivit Agerpres si EVZ.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala