Interdisciplinaritate si actualitati in medicina balcanica

02/10/2014

Interdisciplinaritate si actualitati in medicina balcanica

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/interdisciplinaritate-si-actualitati-medicina-balcanica/

afis saptamana medicala balcanicaIn perioada 8 – 11 octombrie 2014, se va desfasura cea de-a 33-a Saptamana Medicala Balcanica si Zilele Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti „Dr. Carol Davila”.

Tema  manifestarilor prilejuite de aceste evenimente va fi  “Interdisciplinaritate si actualitati in medicina balcanica”.

Activitatile stiintifice vor fi organizate de Sectia Romana a Uniunii Medicale Balcanice in colaborare cu Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central, Societatea Romana de Chirurgie de Urgenta si Traumatologie, si Comitetul Balcanic de Medicina Militara.

Cursuri pe diferite specializari medicale

In cadrul Congresului vor fi abordate teme stiintifice precum urgentele medicale, chirurgicale, traumatologice, medicina militara de urgenta in situatii de criza, problemele medicinei balcanice sau de sanatate publica.

Evenimentul inseamna o ocazie unica pentru medicii de diverse specialitati din tarile balcanice cum ar fi Romania, Grecia, Serbia, Republica Moldova, Bulgaria si Turcia, reprezentanti ai Academiei de Medicina a Frantei, lideri de opinie, reprezentanti ai medicinei militare balcanice, ai industriei farmaceutice, ai sistemelor de sanatate, de a discuta cele mai recente inovatii in diagnosticul, tratamentul si preventia afectiunilor medico-chirurgicale.

Pe durata celor 4 zile de congres, experti din diferite domenii stiintifice vor discuta si problemele medicinei din regiune si vor propune strategii noi de abordare a lor.

Formatul acestui congres va fi unul interactiv, cu accent pe problemele practicii medicale curente, incluzand, de asemenea, si un program social atractiv.

Mai multe detalii despre programul cursurilor si nu numai, se pot gasi la adreesa: www.zilelemedicale.ro/umbalk/.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: