Institutul de Psihiatrie Socola, nominalizat la un prestigios premiu international

08/06/2018

Institutul de Psihiatrie Socola, nominalizat la un prestigios premiu international

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-de-psihiatrie-socola-nominalizat-la-un-prestigios-premiu-international/


Institutul de Psihiatrie Socola Iasi si managerul acestuia, dr. Gabriel Oprisanu, au fost nominalizati la doua dintre cele mai importante premii care se acorda la nivel international in sfera medicala.

Medicul Gabriel Oprisanu a declarat ca premiile sunt acordate de Global Club of Leaders, o organizatie care are sediul la Oxford, Marea Britanie, si care, din 2003, premiaza cele mai importante contributii aduse la nivel regional in domeniile sanatatii, afacerilor, stiintei si culturii.

El a anuntat ca a fost nominalizat la premiul Manager of the Year (Managerul Anului), iar Institutul de Psihiatrie Socola – la categoria Best Hospital (Cel mai bun Spital), fiind considerat unul dintre cei mai buni furnizori regionali de servicii medicale, relateaza Agerpres.

Institutul de Psihiatrie Socola Iasi este singurul spital nominalizat din Romania. Selectia a fost realizata de centrele de analiza din cadrul Global Club of Leaders, in colaborare cu European Medical Association, si a inclus o analiza a resurselor statistice publice, aparitiile in mass media specializata, datele primite de la asociatiile medicale, participarea la conferinte si expozitii.

“Aceasta nominalizare reprezinta o recunoastere a calitatii muncii depuse si a performantelor medicale ale specialistilor din cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iasi. De altfel, dupa colaborarile si schimburile de experienta stabilitate la nivel international si dupa proiectele pe care le avem in derulare sau pe care urmeaza sa le demaram, selectarea Institutului pentru premiul Best Hospital este dovada faptului ca o activitate de calitate va fi intotdeauna recunoscuta si apreciata, mai ales in domeniul medical”, a declarat dr. Gabriel Oprisanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi, conform sursei mentionate.

De asemenea, potrivit Agerpres, medicul Gabriel Orisanu este singurul manager de spital din Romania nominalizat.
Selectia liderilor din domeniul Sanatatii s-a bazat pe urmatoarele criterii: performantele spitalului condus, acreditari nationale si internationale, certificari, grija pentru pacienti si satisfactia acestora, precum si siguranta tratamentului.

Continut educational:

“Este o recunoastere a excelentei dumneavoastra reputatii, a experientei profesionale remarcabile si a managementului de succes”, se afirma in scrisoarea de nominalizare.

Gala de decernare a acestor premii va avea loc pe data de 2 iulie 2018, la Barcelona, in cadrul unei sesiuni speciale a Global Club of Leaders.

Autor: Anca Rusen

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: