Institutul Clinic “Fundeni” are Compartiment de primire pacienti

15/02/2016

Institutul Clinic “Fundeni” are Compartiment de primire pacienti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-clinic-fundeni-are-compartiment-de-primire-pacienti/

ZILELE INSTITUTULUI CLINIC FUNDENIIn ultimii ani, Institutului Clinic “Fundeni” s-a pozitionat pe harta europeana a clinicilor de top, atat prin calitatea actului medical oferit de unii dintre cei mai buni specialisti , cat si prin dotarile si echipamentele de ultima generatie ce au facut obiectul procesului de modernizare. Suma totala investita aici s-a ridicat la 12.700 mii lei.

Una dintre investitiile de marca a fost inaugurata in cursul zilei de luni. Este vorba despre Compartimentului de primire pacienti (Birou Internari pacienti cronici si Sala de Asteptare Pacienti si Apartinatori), unde au fost efectuate multiple lucrari de reamenajare si reabilitare cu impact major in activitatea medicala:

• camera de primire pacienti; spatiu dedicat primirii pacientilor care vin cu programare,
• intrarea pentru cazurile de urgenta, a ambulantelor, separat de intrarea pacientilor cronici
• reamenajarea spatiului dedicat anatomiei patologice si prosecturii, asfaltarea, repararea drumurilor de acces si a parcarilor
• reamenajarea sectorului de pretransplant medular
• reamenajarea unui spatiu dedicat fizioterapiei si recuperarii medicale, precum si sectiilor de neurologie

“Cu prilejul acestui moment de sarbatoare pentru Institut, incercam sa subliniem importanta respectului fata de pacient, apartinatori si medici in egala masura.Toate aceste reamenajari sunt efectuate in spiritul respectului fata de pacient, a grijei pentru confortul si siguranta acestora si vor contribui la dezvoltarea si mentinerea prestigiului Institutului nostru”, a declarat Conf. Dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Proiectul s-a derulat pe parcursul unui an, iar valoarea investitiei este de 3.000.000 lei, 80% din suma provenind de la Ministerul Sanatatii, iar 20% de la ONG-uri, persoane fizice si persoane juridice.

“Au fost realizate mai multe lucrari pentru confortul si siguranta pacientului. Au fost regandite si reamenajate complet circuitele pacientului cu internare prin programare, al urgentelor medicale, al apartinatorilor, al medicilor din cladirea A a ICF”, a mai adaugat managerul Institutului Clinic Fundeni.

Astfel , au fost delimitate si reamenajate intrari diferite pentru:

– pacientii cronici, care vin cu programare: a fost construit un spatiu amplu, care va contine pe langa birourile de internare si spatiu modern pentru asteptare, in ton cu anii mileniului 3. Birourile de internari vor avea afisaj electronic astfel incat sa se evite aglomeratia, statul in picioare si intarzieri in procesul de internare-pentru pacientii adusi in regim de urgenta, s-a reamenajat intrarea dinspre Soseaua Fundeni, unde pot parca ambulantele si pacientul sa aiba acces direct catre camerele de garda din cladirea A.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: