Institutul Cantacuzino va scoate pe piata, pana la finalul anului, un medicament imunomodulator

19/10/2020

Institutul Cantacuzino va scoate pe piata, pana la finalul anului, un medicament imunomodulator

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-cantacuzino-va-scoate-pe-piata-pana-la-finalul-anului-un-medicament-imunomodulator/

Institutul Cantacuzino va scoate pe piata, pana la sfarsitului anului, un medicament imunomodulator dezvoltat de cercetatorii de aici, un supliment alimentar cu proprietati biostimulatoare si antioxidante.

“Am discutat cu directorul Institutului Cantacuzino, colonelul Oancea, in ultima perioada de timp si-au focalizat foarte mult atentia pe ceea ce inseamna sporirea capacitatii de testare. Totodata lucreaza la un medicament imunomodulator, va iesi curand pe piata, si a luat masuri ca vechea linie de productie a vaccinului trivalent sa poata sa fie repusa in functiune si sa inceapa testele, astfel incat, asa cum si-au propus la nivelul institutului, incepand de anul viitor sa poata sa poata sa produca vaccinul. Medicamentul imunomodulator va iesi pana la sfarstiul anului”, a declarat Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, citat de Agerpres.

Specialistii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’ au dezvoltat un nou produs imunomodulator, care are proprietati de stimulare a imunitatii, determinand cresterea rezistentei organismului la infectii.

Etichete: institutul cantacuzino, medicament imunomodulator, tratament cantacuzino

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: