Institutul Cantacuzino a realizat un produs imunomodulator

31/08/2020

Institutul Cantacuzino a realizat un produs imunomodulator

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/institutul-cantacuzino-a-realizat-un-produs-imunomodulator/

Specialistii Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara „Cantacuzino” au reusit, intr-un timp foarte scurt, sa realizeze un lot experimental pentru un nou produs imunomodulator, potrivit unui anunt al MAI.

“Este vorba despre OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietati biostimulatoare si antioxidante. Acesta contine o combinatie dintre o pulbere de extract de orz verde si un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene. Are proprietati de stimulare a imunitatii, determinand cresterea rezistentei organismului la infectii”, se precizeaza in anunt.

Potrivit sursei citate, in urmatoarea perioada se va continua dezvoltarea produsului urmand sa fie pus pe piata la sfarsitul acestui an, inceputul anului urmator.

“Acesta se va putea administra in perioadele cu risc de aparitie a infectiilor respiratorii persoanelor care lucreaza in colectivitati cu susceptibilitate crescuta de imbolnavire, copiilor cu infectii respiratorii repetate, persoanelor cu imunitate scazuta.”, mai transmite MAI.

Etichete: institutul cantacuzino, imunomodulator, supliment alimentar imunitate, medicament cantacuzino

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Aurora says:

    Ce contine medicamentul,reaction adverse

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: