Inspectorii DSP Sibiu vor controla spitalele din judet atat ziua, cat si noaptea

26/01/2023
Inspectorii DSP Sibiu vor controla spitalele din judet atat ziua, cat si noaptea

Inspectorii DSP Sibiu vor controla spitalele din judet atat ziua, cat si noaptea

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/inspectorii-dsp-sibiu-vor-controla-spitalele-din-judet-atat-ziua-cat-si-noaptea/

Spitalele din Sibiu vor fi controlate de catre inspectorii Directiei de Sanatate Publica (DSP) atat ziua, cat si noaptea, inclusiv in zilele de weekend.

“Controalele de noapte, in weekend si in zile nelucratoare vor continua si suntem bucurosi sa constatam ca deficientele gasite nu s-au mai repetat. (…) In urma controalelor efectuate in data de sambata 14.01.2023, incepand cu ora 00,00, in trei unitati sanitare, in UPU/ CPU si sectiile si compartimentele ATI, au fost constatate o serie de neconformitati in urma carora au fost aplicate sanctiuni si formulate masuri si recomandari. In data de 24.01.2023, tot incepand cu ora 00,00, inspectorii sanitari din cadrul DSP, au efectuat un al doilea control la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, in sectiile unde, la primul control au fost constatate cele mai importante probleme. Astfel au fost verificate sectiile: UPU, ATI (etaj 1 si 2), ATI Covid. In urma acestuia nici una din neconformitatile initiale nu au mai fost reintalnite si, de asemenea, nu au mai fost constatate altele noi. Unitatea sanitara a luat masurile ce s-au impus pentru a asigura o activitate normala. Concluzia echipei de control fiind: ‘NU s-au constatat neconformitati”, a precizat directorul DSP Sibiu, Horatiu Cojocaru, intr-un comunicat de presa.

Etichete: dsp sibiu, spitale sibiu, controale spitale sibiu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: