Inscrieri pentru evenimentele regionale Practic MF

07/03/2013

Inscrieri pentru evenimentele regionale Practic MF

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/inscrieri-pentru-evenimentele-regionale-practic-mf/

Houston NPA organizeaza in lunile urmatoare seria manifestarilor Practic MF –  evenimente regionale dedicate medicilor de familie din Romania, care vor trata teme de diagnostic precoce si tratament corect in practica medicului de familie.  

Evenimentele Practic MF 2013 se vor desfasura in doua orase ale tarii, dupa cum urmeaza:

  • 12-14 aprilie, Gura Humorului, hotel “Best Western”, pentru medicii de familie din orasele: Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Buzau, Iasi.
  • 28-30 iunie, Poiana Brasov,  hotel “Ana Hotels”, pentru medicii de familie din orasele: Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Bucuresti, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, Mehedinti,  Arges, Prahova, Ilfov.
  • 25-27 octombrie, Poiana Brasov, hotel “Ana Hotels”, pentru medicii de familie din orasele: Caras-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Harghita, Covasna, Alba, Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj, Bihor, Arad, Timis

Participantii la eveniment vor lua parte la sesiuni stiintifice pe tema diagnosticului precoce si a tratamentului corect, ce se vor desfasura timp de doua zile. De asemenea, medicii vor participa la dezbateri pe tema celor mai importante probleme specifice medicinii primare, urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri si nu in ultimul ranz, vor asista la prezentari ale personalitatilor din domeniul medical.

Medicii de familie interesati de participarea la aceste evenimente se pot inscrie pana pe 25 martie, in schimbul sumei de 150 de lei, urmand ca dupa aceasta data valoarea taxei de inscriere sa fie de 210 lei.

Pentru mai multe detalii si pentru inscriere organizatorii pot fi contactati la aceasta adresa: evenimente@houston.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Cele mai noi stiri:

Important pentru medicii de familie | Noi reglementari privind modul de acordare a serviciilor medicale pentru pacientii cu Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Studiu: Peste 80% dintre pacientii infectati cu Covid-19 au carenta de vitamina D

Rusia a lansat productia celui de-al doilea vaccin anti-Covid | Alte doua vacccinuri in pregatire

INSP a lansat un program de screening cardiovascular