Stiri medicale

Inscrieri pentru evenimentele regionale Practic MF

Data ultimei actualizari: 13/03/2013

Houston NPA organizeaza in lunile urmatoare seria manifestarilor Practic MF –  evenimente regionale dedicate medicilor de familie din Romania, care vor trata teme de diagnostic precoce si tratament corect in practica medicului de familie.  

Evenimentele Practic MF 2013 se vor desfasura in doua orase ale tarii, dupa cum urmeaza:

  • 12-14 aprilie, Gura Humorului, hotel “Best Western”, pentru medicii de familie din orasele: Botosani, Suceava, Neamt, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Buzau, Iasi.
  • 28-30 iunie, Poiana Brasov,  hotel “Ana Hotels”, pentru medicii de familie din orasele: Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman, Dambovita, Bucuresti, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Tulcea, Constanta, Mehedinti,  Arges, Prahova, Ilfov.
  • 25-27 octombrie, Poiana Brasov, hotel “Ana Hotels”, pentru medicii de familie din orasele: Caras-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brasov, Harghita, Covasna, Alba, Cluj, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Salaj, Bihor, Arad, Timis

Participantii la eveniment vor lua parte la sesiuni stiintifice pe tema diagnosticului precoce si a tratamentului corect, ce se vor desfasura timp de doua zile. De asemenea, medicii vor participa la dezbateri pe tema celor mai importante probleme specifice medicinii primare, urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri si nu in ultimul ranz, vor asista la prezentari ale personalitatilor din domeniul medical.

Medicii de familie interesati de participarea la aceste evenimente se pot inscrie pana pe 25 martie, in schimbul sumei de 150 de lei, urmand ca dupa aceasta data valoarea taxei de inscriere sa fie de 210 lei.

Pentru mai multe detalii si pentru inscriere organizatorii pot fi contactati la aceasta adresa: evenimente@houston.ro.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Comentariile sunt inchise.