Informatii de top si cele mai noi descoperiri medico-stiintifice in urologie, prezentate la Bucuresti

07/06/2019

Informatii de top si cele mai noi descoperiri medico-stiintifice in urologie, prezentate la Bucuresti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/informatii-de-top-si-cele-mai-noi-descoperiri-medico-stiintifice-in-urologie-prezentate-la-bucuresti/

Aproximativ 500 de profesori universitari de top, medici primari, specialisti sau rezidenti participa la Congresul National de Urologie ROMURO.

Potrivit academicianul Ioanel Sinescu, rectorul UMF ‘Carol Davila’, in cadrul evenimentului sunt prezentate cele mai noi informatii si rezolvari de cazuri medicale din domeniul urologiei, interventii chirurgicale si tratamente inovative.

“Sunt aproape 500 de urologi. Mai mult de jumatate sunt specialisti tineri, ceea ce ne bucura foarte mult. La congres sunt prezenti renumiti specialisti din Germania, Egipt, Portugalia, Spania, Italia. Acestea sunt tarile care si-au trimis urologi aici, urologi de prima marime”, a afirmat pentru Agerpres, medicul care este si director al Centrului de Uronefrologie si Transplant Renal Fundeni si presedinte al Asociatiei Romane de Urologie.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 6 EMC:

Boala Renala Diabetica

‘Controverse in patologia tumorala vezicala nonmusculoinvaziva’, ‘Profilaxia antibiotica in procedurile urologice’, ‘Infectii ale tractului urinar’, ‘Cistectomia radicala cu reconstructie vezicala la femeie: Actualitati’, ‘Limfodisectia in cancerul penian. Indicatii si aspecte de tehnica chirurgicala’ sau ‘Imunoterapia: urmatorul pas’ sunt doar cateva dintre lucrarile si cazuistica prezentate in cadrul celei de-a 35-a editii a Congresului National de Urologie, care se desfasoara in perioada 5-8 iunie, potrivit sursei citate.

Rectorul UMF Carol Davila a precizat ca evenimentul, al carui organizator este Asociatia Romana de Urologie, se afla pe agenda EAU (European Association of Urology).

Etichete: urologie, boli renale, congresul national de urologie, infectii ale tractului urinar, evenimente medici

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Ministerul Sanatatii a retras 28 de acte normative aflate in dezbatere publica

Bugetul pentru programele nationale de sanatate a fost majorat (CNAS)

Ministrul Sanatatii: Cadrele medicale vor primi drepturile salariale

Difterie in Ucraina, aproape de granita cu Romania | Recomandari pentru medicii de familie

Ciurchea: Sa gasim solutii pentru a asigura pacientilor un acces cat mai facil la servicii medicale