A inceput numaratoarea inversa pana la Balul Medicilor de Familie

10/12/2014

A inceput numaratoarea inversa pana la Balul Medicilor de Familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/inceput-numaratoarea-inversa-pana-la-balul-medicilor-de-familie/

BALUL MEDICULUI DE FAMILIEIn cadrul Conferintei Regionale “Medicul de familie – Practician si manager”, vineri, 12 decembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, dupa sesiunile stiintifice, va fi organizat Balul Medicilor de Familie.

Acest eveniment a devenit o frumoasa traditie in comunitatea medicala. Cu aceasta ocazie, va fi lansata Agenda Medicului de Familie 2015 si vor fi  decernate numeroase premii.

Din comitetul de organizare fac parte Dr. Sandra Alexiu – coordonator conferinta, Dr. Daniela Stefanescu – coordonator teme pediatrie, Dr. Marina Pircalabu – coordonator teme patronale si Dr. Cristian Sever Oana – coordonator teme neurologie, psihiatrie.

“Balul este un prilej minunat de a ne destinde la final de an greu, de e ne revedea cu colegii, de a ciocni un pahar cu noroc si de a sfarsi anul in mod festiv, alaturi de prieteni si cu numeroase surprize si cadouri. La Bal vom primi cu totii Agenda Medicului de Familie calda, proaspat scoasa din tipografie si vom gasi sub pom o seama de surprize: muzica, dans, voie buna, un vin de calitate, carti de specialitate lansate recent de Editura ALL, taxe gratuite la Conferintele noastre de anul viitor, patru imprimante nou-noute si un tort de sarbatoare”, se arata intr-o informare publica emisa de biroul AMF-B.

Balul Medicilor de Familie incepe vineri, la ora 19.30, iar participantii sunt asteptati in tinute festive.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala