Incepe vaccinarea cu doza a treia de vaccin anti-Covid, la Romexpo (Bucuresti)

27/09/2021
Incepe vaccinarea cu doza a treia de vaccin anti-Covid, la Romexpo (Bucuresti)

Incepe vaccinarea cu doza a treia de vaccin anti-Covid, la Romexpo (Bucuresti)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/incepe-vaccinarea-cu-doza-a-treia-de-vaccin-anti-covid-la-romexpo-bucuresti/

Persoanele vaccinate care au cel putin sase luni de la administrarea dozei a doua de vaccin anti-COVID se pot vaccina cu doza a treia, incepand de marti, 28 septembrie 2021, la centrele de la Romexpo, anunta Primaria Sectorului 1 Bucuresti.

La vaccinarea cu doza a treia sunt asteptate pentru vaccinare persoanele cu varsta peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice indiferent de varsta, personalul medical, personalul din asistenta sociala si alte categorii vulnerabile prevazute in strategia nationala de vaccinare. Cea de-a treia doza de vaccin poate fi administrata la liber, fara o programare prealabila.

“Vaccinarea cu cea de-a treia doza se va efectua doar cu vaccinuri pe baza de ARN Mesager. Astfel, persoanele vaccinate cu Astra Zeneca vor primi doza a treia cu unul dintre vaccinurile produse de companiile Pfizer&BioNTech sau Moderna. Avand in vedere faptul ca, in Romania, vaccinarea cu Johnson&Johnson a inceput la data de 4 mai 2021, pentru persoanele imunizate cu acest vaccin nu este necesara, la acest moment, administrarea dozei de rapel.”, se precizeaza in comuicat.

De altfel, in paralel cu administrarea celei de-a treia doze, continua si imunizarea persoanelor care doresc sa-si faca pentru prima data vaccinul anti-COVID.

Centrele de vaccinare de la Romexpo sunt deschise in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 8.00 – 20.00.

Etichete: doza a treia de vaccin anti-covid, vaccinare cu doza a treia romexpo, vaccinare cu doza a treia bucuresti

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. BOROS ROZALIA says:

    Da, nu pentru toți. Am vrut să mă regiszrez. A doua vacin am primit în 20 feb. Dar noi pensionari încă nu primim.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: