Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

27/01/2017

Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/incepand-de-luni-30-ianuarie-casmb-isi-desfasoara-activitatea-in-baneasa/

BIROU-RELATII-PUBLICE

CASMB  anunta asiguratii si furnizorii de servicii medicale, aflati in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti ca incepand de luni, institutia isi va desfasura activitatea la noul sediu din cartierul Baneasa.

“Reamintim asiguratilor si furnizorilor de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu CASMB ca, incepand de luni, 30 ianuarie, acestia trebuie sa se adreseze pentru servicii la noul sediu al CASMB. Celelalte doua sedii folosite pana in prezent de CASMB vor deveni inoperabile”, au precizat reprezentanti ai institutiei, citati de Agerpres.

Potrivit acestora, incepand cu data de 30 ianuarie activitatile de relatii cu publicul se vor desfasura in noul sediu, dupa urmatorul program: luni, 8,30 — 14,30 (nu se lucreaza cu publicul la Formulare europene); marti, 8,30 — 14,30; miercuri, 8,30 — 14,30; joi, 12,00 — 18,00, iar vineri nu se va lucra cu publicul cu exceptia depunerii dosarelor de ingrijiri la domiciliu, intre 9,00 — 12,00.

Biroul sediul al CASMB se afla pe Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 7, sector 1, din cartierul Baneasa (statia RATB Pod Baneasa), iar spatiile amenajate pentru a acorda servicii asiguratilor se vor afla la parter, etajele 1 si 2.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Oficiul European de Lupta Antifrauda: Tentative de frauda privind vaccinurile in valoare de 14 miliarde de euro

INSP: Doua cazuri confirmate cu tulpina din Africa de Sud

Capitala intra in zona rosie alaturi de patru judete din tara

Raport global: Obezitatea, factor de risc crescut privind mortalitatea din cauza Covid-19

OMS nu va da publicitatii concluziile provizorii privind ancheta desfasurata in Wuhan