Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

27/01/2017

Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/incepand-de-luni-30-ianuarie-casmb-isi-desfasoara-activitatea-in-baneasa/

BIROU-RELATII-PUBLICE

CASMB  anunta asiguratii si furnizorii de servicii medicale, aflati in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti ca incepand de luni, institutia isi va desfasura activitatea la noul sediu din cartierul Baneasa.

“Reamintim asiguratilor si furnizorilor de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu CASMB ca, incepand de luni, 30 ianuarie, acestia trebuie sa se adreseze pentru servicii la noul sediu al CASMB. Celelalte doua sedii folosite pana in prezent de CASMB vor deveni inoperabile”, au precizat reprezentanti ai institutiei, citati de Agerpres.

Potrivit acestora, incepand cu data de 30 ianuarie activitatile de relatii cu publicul se vor desfasura in noul sediu, dupa urmatorul program: luni, 8,30 — 14,30 (nu se lucreaza cu publicul la Formulare europene); marti, 8,30 — 14,30; miercuri, 8,30 — 14,30; joi, 12,00 — 18,00, iar vineri nu se va lucra cu publicul cu exceptia depunerii dosarelor de ingrijiri la domiciliu, intre 9,00 — 12,00.

Biroul sediul al CASMB se afla pe Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 7, sector 1, din cartierul Baneasa (statia RATB Pod Baneasa), iar spatiile amenajate pentru a acorda servicii asiguratilor se vor afla la parter, etajele 1 si 2.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Cseke Attila: Este nevoie de o noua abordare a campaniei de vaccinare, mai ales in zonele rurale

Metodologie noua de monitorizare a sarcinii | Carnetul gravidei

DSP Sibiu: Includerea medicilor de familie in activitatea de eliberare a certificatelor verzi

Streinu-Cercel: Sistemul sanitar din Romania este blocat in momentul de fata

Autoritatile vor sa atinga pragul de imunizare colectiva pana la finalul anului