Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

27/01/2017

Incepand de luni, 30 ianuarie, CASMB isi desfasoara activitatea in Baneasa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/incepand-de-luni-30-ianuarie-casmb-isi-desfasoara-activitatea-in-baneasa/

BIROU-RELATII-PUBLICE

CASMB  anunta asiguratii si furnizorii de servicii medicale, aflati in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti ca incepand de luni, institutia isi va desfasura activitatea la noul sediu din cartierul Baneasa.

“Reamintim asiguratilor si furnizorilor de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu CASMB ca, incepand de luni, 30 ianuarie, acestia trebuie sa se adreseze pentru servicii la noul sediu al CASMB. Celelalte doua sedii folosite pana in prezent de CASMB vor deveni inoperabile”, au precizat reprezentanti ai institutiei, citati de Agerpres.

Potrivit acestora, incepand cu data de 30 ianuarie activitatile de relatii cu publicul se vor desfasura in noul sediu, dupa urmatorul program: luni, 8,30 — 14,30 (nu se lucreaza cu publicul la Formulare europene); marti, 8,30 — 14,30; miercuri, 8,30 — 14,30; joi, 12,00 — 18,00, iar vineri nu se va lucra cu publicul cu exceptia depunerii dosarelor de ingrijiri la domiciliu, intre 9,00 — 12,00.

Biroul sediul al CASMB se afla pe Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 7, sector 1, din cartierul Baneasa (statia RATB Pod Baneasa), iar spatiile amenajate pentru a acorda servicii asiguratilor se vor afla la parter, etajele 1 si 2.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Un medic propune introducerea unui program national de promovare a donarii de sange

Compania Novavax spune ca vaccinul sau anti-Covid are o eficienta de peste 90% impotriva noilor tulpini

Posturile de directori DSP vor fi scoase la concurs in lunile urmatoare

Situatiile in care EMA nu recomanda administrarea vaccinului anti-Covid-19 AstraZeneca

Platforma de second opinion, pentru pacienti si medici, in cazul bolilor interstitiale pulmonare