Inca 30 de ambulante noi

08/06/2015

Inca 30 de ambulante noi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/inca-30-de-ambulante-noi/

ambulantaMinisterul Sanatatii a repartizat la Cluj Napoca, un numar de 30 ambulante de tip B 4×4 catre serviciile de ambulanta.

“Performanta serviciilor de urgenta prespitalicesti este determinata nu numai de profesionalismul personalului medical de urgenta, dar si de dotarea acestora. Este important pentru succesul interventiilor ca ambulantele sa fie moderne si echipate corespunzator cu aparatura medicala necesara. Ambulantele achizitionate de catre Ministerul Sanatatii vor inlocui cele mai vechi masini de la serviciile de ambulanta”, a declarat ministrul Nicolae Banicioiu.

Repartizarea ambulantelor a fost realizata in urma analizei situatiei parcului auto si a activitatii fiecarui serviciu de ambulanta de catre Comisia de Medicina de Urgenta si Dezastre a Ministerului Sanatatii.

Au fost luate in considerare numarul de kilometri efectuati de fiecare ambulanta de tip B 4X4 din dotarea serviciilor de ambulanta. Au fost propuse pentru echipare judetele care au in dotare cele mai multe ambulante cu peste 500 000 km parcursi.

Cele 30 ambulante de tip B 4×4 au fost repartizate catre Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov si catre serviciile de ambulanta teritoriale din Arges, Bacau, Braila, Buzau, Botosani, Calarasi, Constanta, Dolj, Galati, Ialomita, Neamt, Tulcea, Teleorman, Vaslui, Valcea.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: