Impreuna putem salva un viitor medic care ne poate salva pe noi

16/01/2018

Impreuna putem salva un viitor medic care ne poate salva pe noi

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/impreuna-putem-salva-un-viitor-medic-care-ne-poate-salva-pe-noi/


“Imi doresc sa salvez vieti, dar pana atunci cer implicarea voastra pentru salvarea unui viitor medic.”

Este mesajul unui medic rezident de medicina familiei din Iasi prin care cere ajutorul nostru, al tuturor, pentru a se salva. Tanara are o tumora cerebrala, iar singura ei sansa este o operatie la Viena pentru care, insa, nu are bani.

“Ma numesc Sabina Dorofte, am 28 de ani si sunt medic rezident. In anul 2010, dupa admiterea la facultate, in urma unei crize epileptice, am fost diagnosticata cu o tumora cerebrala benigna (astrocitom difuz grad II) pentru care am fost operata la Spitalul AKH din Viena. Medicii mi-au confirmat ca sansele de recidiva sunt infime, dar in anul 2014, cand eram gata sa depun juramantul lui Hippocrates, in urma unui RMN de control, am fost diagnosticata cu recidiva tumorala, pentru care am fost din nou operata.  In decembrie 2017 am facut un RMN de control si am primit vestea trista ca tumora a recidivat pentru a doua oara si trebuie sa fiu din nou operata dupa care sa urmez tratament chimioterapic”, a scris Sabina Dorofte, viitor medic de familie, pe pagina ei de Facebook.

Sa salvam un medic care ne poate salva pe noi

Atunci cand totul pare pierdut, speranta ne spune ca nu este chiar asa. Si in cazul tinerei doctorite, speranta poate inseamna salvarea. Impreuna putem salva un viitor medic care ne poate salva pe noi.

“In ciuda tuturor evenimentelor nu mi-am pierdut speranta si acum ma pregatesc pentru examenul de specialitate pe care imi doresc din tot sufletul sa il sustin. Apelez la ajutorul tau si cred ca inca exista oameni cu posibilitatea de a ma ajuta sa strang suma de 40.000 euro pentru a ma putea salva si de aceasta data.Imi doresc sa salvez vieti, dar pana atunci cer implicarea voastra pentru salvarea unui viitor medic”, mai spune medicul Sabina Dorofte.

Medici, pacienti, oameni carora ne pasa, cu totii putem sa oferim sansa la viata pentru viitor doctor salvator de vieti.

Donatiile se pot face in conturile:
RO15BREL0002000443340100 RON
RO04BREL0002000443340201 EURO, deschis la LIBRA BANK, B-dul Decebal, nr. 1, pe numele Sabina Dorofte.

Autor: Adriana Pavel

2 Comentarii

  1. Filipovici Adriana says:

    Va rog comunicati-mi in ce localitate sunt deschise conturile bancare respective pentru a putea face donatii.Contul in lei este tot la Libra Bank ?M ultumesc.

  2. dr.Bostina Petre medic pensionar says:

    Stimata Colega doresc a fi sigur ca donatia mea ar merge sigur in directia mentionata,si ca argumentatia este certa. Trimiteti pe adresa mea documentatia medicala care certifica cauza,voi verifica si eu va voi sustine cu 500 lei daca se dovedeste exactitatea celor relatate. Astept

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vasile Cepoi: Spitalele din Iasi nu mai rezista

Paun: Gravitatea situatiei de astazi, dovada ca nu am depasit barierele dezinformarii

Gheorghita: Miscarea anti-vaccinare exista pentru ca miscarea pro-vaccinare este timida

Spitalul Judetean Botosani: Apel la medicii de familie sa ajute cu garzi la UPU

Cseke Attila: Inca nu am ajuns in varful valului. Presiunea este uriasa