Hepatita B ar putea fi vindecata! Institutul “Matei Bals”, pe harta centrelor de cercetare

12/09/2016
Hepatita B ar putea fi vindecata! Institutul “Matei Bals”, pe harta centrelor de cercetare

Hepatita B ar putea fi vindecata! Institutul “Matei Bals”, pe harta centrelor de cercetare

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/hepatita-b-ar-putea-fi-vindecata-institutul-matei-bals-pe-harta-centrelor-de-cercetare/

MEDICINA-NOBEL-CERCETAREMedicii de la Institutul “Matei Bals” din Capitala sunt printre putinii medici care au pacienti inclusi in studiul unei noi terapii inovatoare, care ar putea vindeca hepatita B.

Astfel, Institutul “Matei Bals” este unul dintre cele sase locuri din lume unde se face aceasta cercetare inceputa in Canada.
Romania se afla, insa, si in topul tarile cu un numar mare de bolnavi de hepatita B, undeva la circa 600 de mii.

“Dupa ce s-au convins ca noile molecule sunt sigure, medicii de la Institutul “Matei Bals” au inceput sa le studieze efectele pe pacienti. Numai anul acesta, peste 11 mii de bolnavi de hepatita B au obtinut aprobare de la Casa de Asigurari pentru terapii. Aproape 800 au deja ciroza, relateaza Stirile TV.

Mai trist este ca multi romani nici nu stiu ca au virusul, 12.000 au aflat asta campaniei nationale de testari gratuite finantata cu fonduri norvegiene.

HEPATITA-B-CURSVirusul hepatitei B se transmite prin sange si contact sexual fara prezervativ. Poate fi luat prin tatuaj si piercing, de pe ace si lame infectate, si daca trusele de manichiura folosite de mai multe persoane nu sunt sterilizate bine.
Medicii de familie au la dispozitie un curs online, gratuit si creditat cu puncte EMC, care le ofera informatii de ultima ora despre hepatita B, ca mod de diagnostic si tratament.

Pentru a incepe cursul, click AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

8 Comentarii

 1. Theo says:

  Am hepatita B. Spitalul Victor Babeș și Matei Bals sunt spitale COVID.
  Unde sa ma duc pentru trat ment, investigatii, control ?

 2. Adam zenovia says:

  Ciroza in
  stadiulf4 este vindecabila ,se poate tine sub control cu medicamente si regim va rog daca puteti sa imi spuneti ce sa mai fac am depistat prea tirziu nu sa manifestat in nici un fel ca asi avea ceva la ficat iar cind am facut analize a iesit direct ciroza f4ce ma sfatuiti sa.fac

 3. Nicu Soare NICU says:

  DORESC SA CUNOSC REZULTATELE EXPERIMENTELOR ,SUNT DIRECT INTERESAT DE TRATAMENT

 4. CRI says:

  Acesti 11mii care ati intrat în acest studiu spunetim si mie care sânt rezultatele si cum ati intrat an acest studiu (0761634753).

 5. Mot says:

  Ce ați rezolvat ,ați putut intra în studiu?

 6. Marina says:

  Ati reușit sa faceți ceva în legătură cu noul tratament (studiulie de la Matei B)și dacă cumva știți acum la ora actuala mai pot intra în acest studiu va rog sa mi răspundeți sunt foarte îngrijorată și eu de starea mea de sănătate. Î miputeți scrie pe adresa mea de mail (cristeamarina17@yahoo.com Multumesc

 7. alexandru says:

  Doresc sa fac si eu acest tratament experimental ptr hepatita b…am fost la Matei Bals…am facut investigatii iar rezultatul a cazut ca un traznet peste mine…fibroza la ficat fiind foarte avansat…f3-f4…sunt disperat si distrus emotional si fizic…am rugat doctora sa ma puna pe tratament si nu ma convins cu nimic spunandu-mi sa vin peste 6luni…nu stiu ce sa cred….cum au gasit ei acei 11 mii de pacienti? Care a fost selectia si ce procedee au facut? Pe mine de ce nu vor sa ma ajute? Sunt in stare sa fac orice ptr a-mi mari speranta de viata…as cumpara tratamentul….o fi scump?As fi in stare sa merg in Camada dupa tratament…dar unde?
  Va rog din suflet ajutatima cu o informatie…cu un sfat …sau orice ma poate ajuta

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: