Harta interactiva a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, a devenit activa

25/03/2021

Harta interactiva a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, a devenit activa

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/harta-interactiva-a-centrelor-de-vaccinare-pe-tipuri-de-vaccin-a-devenit-activa/

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate in Romania, Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei functionalitati in platforma de programare.

Astfel, CNCAV a anuntat, joi, 25 martie, ca a devenit activa harta centrelor pe tipuri de vaccin si ca este disponibila pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active in platforma, tipul vaccinului administrat in acestea, numarul locurilor disponibile si numarul persoanelor inscrise pe lista de asteptare.

Potrivit CNCAV, harta este interactiva si fiecare utilizator poate filtra afisarea centrelor pe judete sau pe numarul locurilor disponibile.

De asemenea, sunt afisate statistici privind numarul total al persoanelor inscrise pe listele de asteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna si Oxford/AstraZeneca.

Etichete: harta centrelor de vaccinare, harta centrelor pe tipuri de vaccin

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial