Haiducie contractuala, la Bucuresti | Peste 1200 de medici familie chemati la DSP

16/06/2022
Haiducie contractuala, la Bucuresti | Peste 1200 de medici familie chemati la DSP

Haiducie contractuala, la Bucuresti | Peste 1200 de medici familie chemati la DSP

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/haiducie-contractuala-la-bucuresti-peste-1200-de-medici-familie-chemati-la-dsp/

Joi si vineri, la Bucuresti, are loc un fenomen inedit, “demn de Guinness Records”, prin care Directia de Sanatate Publica (DSPB) va incerca sa atinga un nou record, scrie medicul de familie Sandra Alexiu pe pagina sa de Facebook.

“Medicii de familie au fost chemati maine si poimaine sa semneze FIZIC, cu semnatura din pix si stampila (care mai are) contractele care trebuiau semnate dupa 1 aprilie ca sa intre in vigoare de la 1 mai.

Medicii vor avea la dispozitie 7 ore joi si 4 ore vineri (zi scurta, deh, in DSPB = bugetari) adica 660 de minute pentru 1200 de medici. Ei vor trebui desigur sa lipseasca de la cabinete pentru ca nimeni de la DSP sa nu stea niciun minut in plus la program.”, scrie Dr. Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov (AMFB- Ilfov), pe pagina sa de Facebook.

“M-am saturat sa fiu medic de familie in tara asta! Se mai intreaba de ce nu mai sunt medici de familie…” – comenteaza un medic de familie

De altfel, in Timisoara, Neamt, Dambovita, Ilfov sau Prahova, acest demers s-a facut electronic, potrivit altor medici de familie din tara.

“Sper ca presa va avea amabilitatea de a asista la aceasta incercare demna de Guinness Records pentru a imortaliza acest moment unic din istoria noastra.

Semnatura electronica poarta dupa ea ora si data, asta daca va intrebati totusi de ce nu se pot semna electronic si nu ar face decat sa arate latenta uriasa cu care se pregatesc contractele…”, mai scrie presedintele AMFB- Ilfov pe pagina sa de Facebook.

Etichete: medici de familie, medici de familie bucuresti, dsp bucuresti, sandra alexiu

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: