Guvernul urmeaza sa adopte masuri de relaxarea restrictiilor

23/02/2022
Guvernul urmeaza sa adopte masuri de relaxarea restrictiilor

Guvernul urmeaza sa adopte masuri de relaxarea restrictiilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/guvernul-urmeaza-sa-adopte-masuri-de-relaxarea-restrictiilor/

Romania se afla pe o linie descendenta a valului cinci al pandemiei de COVID-19 si urmeaza ca Guvernul sa vina cu masuri care sa se preteze la nivelul situatiei concrete, a anuntat premierul Nicolae Ciuca.

“Avand in vedere evolutia situatiei pandemice, am discutat si am spus public ca urmeaza sa desfasuram o analiza dupa data de 15 februarie la nivelul Ministerului Sanatatii si al celorlalte institutii implicate in gestionarea crizei pandemice. Au avut loc aceste evaluari. Este foarte clar ca, in ceea ce priveste valul cinci, am intrat pe o linie descendenta si am discutat cu domnul ministru Rafila, urmand ca, in perioada imediat urmatoare, tinand cont de faptul ca la inceputul lunii martie urmeaza sa isi inceteze efectele hotararea de guvern, sa avem o analiza cat se poate de concreta si sa venim cu masuri care sa se preteze la nivelul situatiei concrete”, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciuca la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Potrivit demnitarului, exista foarte multe asteptari din partea populatiei. El si-a exprimat speranta ca tendinta descrescatoare a cazurilor va continua si in perioada urmatoare.

Etichete: valul cinci pandemie, masuri restrictii, cazuri covid

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: